image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Rondreizen Schotland zijn erg afwisselend. Scan Britain biedt verschillende soorten rondreizen aan: autorondreizen, wandelvakanties of een rondreis langs hotels, B&B's of vakantiewoningen. De keuze voor uw vakantie is aan u.

Vanwege Covid-19 nemen we tot eind juli geen reserveringen aan voor reizen naar Schotland.
VisitEngland heeft samen met de toeristische organisaties van Noord-Ierland, Schotland en Wales een nieuwe kwaliteitskeurmerk gelanceerd welke aan de gestelde Covid-19 maatregelen voldoen: We're good to go . Zodra de grenzen weer opengaan, kunt u veilig van deze accommodaties gebruik maken.


Reizen 2021:
De meeste rondreizen kunnen ingeboekt worden startend vanaf augustus 2021
. Volledige zekerheid dat de reis kan doorgaan, kan nog niet worden gegeven en is afhankelijk van hoe het met vaccineren in zowel Groot-Brittannië en Nederland gaat.. Gezien de meeste van onze specialisatie land veel ruimte bieden en 1,5 meter afstand houden niet moeilijk is te handhaven, zijn het uitermate geschikte landen om op vakantie te gaan. Ziet u een mooie reis, vraag naar de mogelijkheden.

U hebt bij het gespecialiseerde reisbureau ScanBritain de keuze uit veel soorten van rondreizen en vakanties in verschillende soorten van accommodaties. Van stacaravans, B&B's, Inns, hotels tot luxe kasteelhotels. De meeste rondreizen kunnen ingeboekt worden incl. een retourovertocht met uw eigen auto met DFDS Seaways van IJmuiden naar Newcastle en weer terug. Of via P&O-Ferries van Rotterdam Europoort naar Hull v.v. Uw reis incl. een overtocht is compleet en start en eindigt met een fijne luxe ferryovertocht. Flydrives zijn uiteraard ook mogelijk. En maak uw reis compleet met één of meerdere excursies tijdens uw rondreis. Vraag naar de mogelijkheden bij uw offerteaanvraag. Uiteraard leveren we ook maatwerkreizen.
Wij zijn door Visit Scotland uitgeroepen tot gediplomeerd Schotlandspecialist, dus bij ons bent u voor uw rondreizen aan het juiste adres.

Brexit:

Vanaf 1 januari 2021 zijn de Brexit afspraken ingegaan. Bekijk de belangrijkste veranderingen, welke voor uw reis naar het Verenigd Koninkrijk van belang kunnen zijn,


Terug naar andere rondreizen.   Terug naar home.