image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

De rondreizen door Wales zult u als een grote verrassing ervaren. Geniet hier van een fijne vakantie.

Het Verenigd Koninkrijk, waaronder ook Wales, heeft de grenzen nog steeds  gesloten vanwege Covid-19.

De meeste rondreizen kunnen al ingeboekt worden voor 2021, ook al zijn de prijzen soms nog niet geheel duidelijk. Gezien de meeste van onze specialisatie land veel ruimte hebben en 1,5 meter afstand niet moeilijk is te handhaven, zijn het uitermate geschikte landen om op vakantie te gaan. Hopelijk worden de beperkende maatregelen op tijd versoepeld. Ziet u een mooie reis, vraag naar de mogelijkheden en maak vrijblijvend een voorboeking. Pas na zekerheid dat boeken mogelijk wordt voor de zomer van 2021, geven wij u een berichtje met de vraag of u definitief wilt boeken of nog wilt wachten met definitief boeken.


Vraag een offerte aan voor een fijne rondreis door Wales, vol ruimte, rust en natuur.

Boek een rondreis door Wales langs hotels, B&B's of stacaravans en vakantiewoningen bij Scanbritain, het specialistische reisbureau  voor reizen in Groor Btrittannië.. In Wales spreken ze een eigen taal. Geniet tijdens uw rondreis van de mooie natuur en de vele historische stoomtreinbanen. Scan Britain biedt afwissende autoreizen aan in verschillende soorten van accommodaties als stacaravans, B&B's, Inns of hotels. Ook zijn er combinaties mogelijk met andere delen van Groot Brittannië waar Wales een onderdeel van is. En als tussenstop voor uw reis naar Ierland. Op verzoek kunnen wij u een reis op maat aanbieden in bijvoorbeeld cottages of B&B's.

 

Brexit:

Vanaf 1 januari 2021 zijn de Brexit afspraken ingegaan. Bekijk de belangrijkste veranderingen, welke voor uw reis naar het Verenigd Koninkrijk van belang kunnen zijn,

 

Terug naar andere rondreizen.   Terug naar home.