image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Disclaimer & Copyright.

De website van Scan Britain heeft ten doel bezoekers te interesseren voor de reizen van Scan Britain en haar relaties. De website is met de grootste zorg samengesteld, maar er kunnen per abuis  onvolkomenheden of onjuistheden in de informatie voorkomen. Informatie wisselt regelmatig. Scan Britain kan daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Niets uit de website van Scan Britain mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een gegevensbestand of openbaar worden gemaakt, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Scan Britain.

Wij hebben de grootste zorgvuldigheid betracht bij het plaatsen van de gebruikte foto´s. Indien u meent dat er op een gebruikte foto, uw copyright en/of portretrecht rust, laat het ons per e-mail weten, dan zullen wij deze zo spoedig mogelijk aanpassen.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites die door derden worden beheerd. Dergelijke hyperlinks zijn uitsluitend als verwijzingen ter uwer informatie opgenomen, waarbij Scan Britain geen invloed heeft op de inhoud van deze websites. Scan Britain aanvaardt op geen enkele wijze aansprakelijkheid hiervoor. De opname van hyperlinks naar deze websites door Scan Britain houdt geenszins de instemming of goedkeuring van (de content) van deze websites in.