image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Rondreizen Noorwegen

Uw rondreis door Noorwegen langs fjorden en bergen, maar ook naar de Noordkaap of Lofoten boekt u bij Scan Britain. U beleeft uw vakantie  van uw leven. Wij bieden een grote verscheidenheid aan goede rondreizen aan, zowel autorondreizen incl. ferryovertochten, als flydrives en treinrondreizen.

De rondreizen welke u bij het gespecialiseerde reisbureau Scan Britain boekt gaan door vele delen van Noorwegen. Zeer afwissende reizen in verschillende soorten van accommodaties als vakantiewoningen, kampeerhutten en in goede hotels. Maak een reis door het Fjordengebied en boek gelijk uw ferry overtocht met Colorline, Fjordline of Holland-Norway Lines (vertrekkend vanuit Nederland)  waarmee u uw reis compleet maakt. 

Wij bieden ook de in april 2022 gestarte Holland Norway Lines ferry vanuit de Eemshaven in Groningen naar Kristiansand, welke zeer geschikt is als startpunt voor rondreizen.
Maar vergeet ook de Hurtigruten niet, de postboot langs de Noorse kust. Boek de 12-daagse reis van Bergen naar Kirkeness en terug naar Bergen, of een deel van de route in combinatie met een autorondreis.

Boek extra excursies bij uw rondreizen.    Terug naar andere rondreizen.   Terug naar home.