image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Rondreizen Noorwegen

Uw rondreis door Noorwegen langs fjorden en bergen, maar ook naar de Noordkaap of Lofoten boekt u bij Scan Britain. U beleeft uw vakantie  van uw leven. Wij bieden een grote verscheidenheid aan goede rondreizen aan, zowel autorondreizen incl. ferryovertochten, als flydrives en treinrondreizen.

De meeste rondreizen kunnen weer ingeboekt worden in 2022, ook al zijn de prijzen soms nog niet geheel aangepast.
De aan 2022 aangepaste reizen kunnen uiteraard ook nog in september 2021 worden geboekt. Ziet u een mooie reis, vraag naar de mogelijkheden en maak vrijblijvend een voorboeking.

De rondreizen welke u bij het gespecialiseerde reisbureau Scan Britain boekt gaan door vele delen van Noorwegen. Zeer afwissende reizen in verschillende soorten van accommodaties als vakantiewoningen, kampeerhutten en in goede hotels. Maak een reis door het Fjordengebied en boek gelijk uw ferry overtocht met Colorline of Fjordline waarmee u uw reis compleet maakt.  Maar vergeet ook de Hurtigruten niet, de postboot langs de Noorse kust. Boek de 12-daagse reis van Bergen naar Kirkeness en terug naar Bergen, of een deel van de route in combinatie met een autorondreis. Geniet van mooi Noorwegen.

Boek extra excursies bij uw rondreizen.    Terug naar andere rondreizen.   Terug naar home.