image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Onze rondreizen door Engeland zijn zeer afwisselend. Elk gebied in Groot Brittannië is anders dus zeer geschikt voor uw rondreis of heerlijke vakantie.

Helaas zijn de grenzen  gesloten i.v.m. Covid-19 voor de vakantiemarkt voor Nederlanders en Belgen,

VisitEngland heeft samen met de toeristische organisaties van Noord-Ierland, Schotland en Wales een nieuwe kwaliteitskeurmerk gelanceerd welke aan de gestelde maatregelen voldoen: We're good to go .

Zodra de grenzen weer opengaan, kunt u veilig van deze accommodaties gebruik maken.


Reizen 2021:
De meeste rondreizen kunnen al ingeboekt worden voor 2021, ook al zijn de prijzen soms nog niet geheel duidelijk. Gezien de meeste van onze specialisatie land veel ruimte hebben en 1,5 meter afstand niet moeilijk is te handhaven, zijn het uitermate geschikte landen om op vakantie te gaan, zodra dat weer is toegestaan. Ziet u een mooie reis, vraag naar de mogelijkheden en maak vrijblijvend een voorboeking. Pas na zekerheid dat boeken mogelijk wordt voor de zomer van 2021, geven wij u een berichtje met de vraag of u definitief wilt boeken of nog wilt wachten met definitief boeken.

De mooiste rondreizen in Engeland boekt u bij ScanBritain, het reisbureau voor al uw rondreizen. Of u nu de Cotswold, Kent, Cornwall, Peak District, Lake District of rond de Hadrian's Wall kiest, overal zult u genieten van de aparte Engelse sfeer. Scan Britain verzorgt in alle gebieden afwissende reizen in verschillende soorten van accommodaties. Van stacaravans, B&B's, Inns, hotels tot luxe kasteelhotels. De reis naar Engeland met de nachtferry's van P&O-Ferries Rotterdam Europoort-Hull of met DFDS Seaways van IJmuiden naar Newcastle zijn al een belevenis op zich. Gaat u naar het zuiden van Engeland, neem dan een korte overtocht via Calais-Dover of Duinkerken-Dover met DFDS Seaways.

Brexit:

Vanaf 1 januari 2021 zijn de Brexit afspraken ingegaan. Bekijk de belangrijkste veranderingen, welke voor uw reis naar het Verenigd Koninkrijk van belang kunnen zijn,

 

Terug naar andere rondreizen.   Terug naar home.