image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Hoe en wanneer is Scan Britain begonnen

In 1994 is Scan Britain van start gegaan als gespecialiseerd reisagentschap voor reizen naar Groot-Brittannië, Ierland en Scandinavië. De eigenaren van Scan Britain, richtten het reisbedrijf in 1994 op en zijn nog altijd eigenaar. De liefde voor de mooie natuur en de afwisselende karakters van de verschillende landen heeft de familie al sinds 1968 ervaren door de vele reizen welke zij door geheel Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, IJsland, Engeland, Schotland, Wales, en Ierland hebben gemaakt.

Voor het starten van Scan Britain, hielp de familie veel vrienden en kennissen vaak op weg, als zij een reis naar één van onze specialisatie landen wilden ondernemen. Na vele positieve reacties en opmerkingen van terugkerende reizigers, is het idee ontstaan om een reisbureau voor reizen in Noord West Europa te beginnen.

Dit bleek een schot in de roos.

Tijdens hun reizen heeft de familie veel kennis opgedaan en contacten gelegd in Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland.

Vanaf de beginperiode van het internet, n.l. in 1998, is Scan Britain begonnen met het online aanbieden van reizen via een eigen website en via e-mail voorlichten over reizen in Noord West Europa. En nog steeds helpen wij onze klanten hoofdzakelijk via internet of per e-mail.

De klantenkring groeide uit naar een landelijke dekking. Van tijd tot tijd boeken zelfs geëmigreerde Nederlanders vanuit Australië, Zuid Afrika of Canada hun reis in Europa, voor een vakantie tijdens hun bezoek aan hun roots in Nederland.

Scan Britain heeft bewust gekozen de bedrijfsvoering klein te houden, zodat wij onze klanten persoonlijker op weg kunnen helpen bij hun reizen in Noord West Europa. Door onze eigen jarenlange ervaringen hebben wij de mogelijkheid onze klanten goed te kunnen voorlichten, wat in grote reisbedrijven soms te wensen overlaat.

Daarbij is de plaatselijke kennis aanzienlijk uitgebreider dan bij de grote reisbedrijven.

Scan Britain helpt u graag bij al uw individuele reizen, als rondreizen langs hotels, B&B's of vakantiewoningen als standplaatsreizen in een leuke lodge, stuga of kasteelhotel. Wij weten de weg en doen zaken met accommodatieverschaffers ter plaatse, gespecialiseerde touroperators of touroperators die thuis zijn in Noord West Europa.

Scan Britain heeft goede contacten met nagenoeg alle ferrymaatschappijen in Noord West Europa, zodat u altijd met de voor u meest geschikte maatschappij naar het land van uw wensen kunt reizen.

Nieuwsgierig geworden, neem dan eens een kijkje op onze website of stuur ons een e-mail met uw vragen.

E-mail: info@scanbritain.nl
Web: www.scanbritain.nl

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomvakantie in Noord West Europa.
Veel leesplezier op onze website

Namens de medewerkers van Scan Britain

K.v.K.: 36044389
B.T.W.-ind. NL.0012.75.831.B.66