image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Hotel LEGOLAND® Billund****

Maak het LEGOLAND®-avontuur compleet en verblijf in dit kindvriendelijke hotel met uitzicht op LEGOLAND. Via een overdekte loopbrug bent u zo in het park. Het hotel heeft, naast goede standaardkamers, ook speciale themakamers in prinsessen-, ridder- en piratenstijl, of ga op ontdekkingstocht in de Adventure Rooms.

Faciliteiten: receptie (met gratis kluisjes), familie- en à la carte restaurant, speelkamers met LEGO®, tekenfilms, tafeltennis, speeltuin, sauna en fitnessruimte (gratis). Parkeergelegenheid, gratis shuttlebus vanaf de luchthaven.

Kamers: 223 goed ingericht met telefoon, tv, draadloos internet, strijkijzer en koffie- en theezetfaciliteiten. Badkamer met douche, toilet en föhn.
U kunt kiezen uit de volgende kamertypes:

Type A: standaard kamer, max. 2 personen. Met minibar.
Type B: standaard familiekamer, max. 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar, 2-persoonsbed en bedbank.
Type C: Piratenkamer, max. 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar, 2-persoonsbed en stapelbed.
Type D: Prinsessenkamer, max. 2 volw. en 2 kinderen t/m 12 jaar, 2-persoonsbed en stapelbed.
Type E: Ridderkamer, max. 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar, 2-persoonsbed en stapelbed.
Type F: Kids House, max. 2 volw. en 3 kinderen t/m 12 jaar, 2-persoonsbed, stapelbed en 1-persoonsslaapbank. Met minibar. Flat screen tv in de badkamer. Met uitzicht op het park.
Type G: Adventure Room, max. 2 volw. en 4 kinderen t/m 12 jaar, 2 persoonsbed en in een afgescheide gedeelte 2 stapelbedden met extra tv.
Type H: Kingdom Room, max. 2 volw. en 4 kinderen t/m 12 jaar, 2 persoonsbed en in een afgescheide gedeelte 2 stapelbedden met extra tv.

Prijzen

Prijzen op aanvraag. Het Legoland hotel hanteert flexibele prijzen. Bij een offerte zullen we de actuele prijs opvragen en voorstellen.

De prijzen van het hotel zijn behoorlijk hoog.

Inbegrepen: ontbijt.

Tip: Boek bij uw verblijf in het Legoland Hotel kunt u extra voordelig uw entreeticket voor LEGOLAND reserveren. Een 2-daagse ticket kost u dan ter plaatste 240 Deense Kronen.

 

Reserverings- en verzendkosten per boeking € 35,00

SGR-bijdrage per persoon: € 5,00

Calamiteitenfonds  € 2,50
of reeds berekend bij andere accommodatie.

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Hotels voor Legoland hotel, Billund en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.