image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Uw cruise in Noord Europa boekt u bij uw Noord Europa cruisespecialist. Wij zijn agent voor de Holland America Line, MSC Cruises en Cost Cruise en Hurtigruten. I.v.m. Coronavirus zijn bijna alle cruiseafvaarten voor 2020 vervallen.

IJsland ontvangt vanaf 15 juni weer toeristen, Wij zijn dan ook verheugd dat wij de Expeditie Hurtigruten Cruise rondom IJsland vanaf 23/6 2020 weer kunnen aanbieden.

Vraag naar de mogelijkheid (en beperkingen).


Holland America Line biedt de cruisereizen tot het voorjaar van 2022 aan met een versoepelde mogelijkheid voor annuleren.

Ook zijn er bij de HAL andere aanbiedingen met verschillende kortingen welke u tot 3 maanden voor vertrek kunt wijzigen.

Bekijk wat mogelijk is bij de cruises.

 
Boek uw cruisereis naar de Noorse Fjorden, Noordkaap,  Spitsbergen of St. Petersburg of een expeditie cruise van de Hurtigruten. Holland America Line, MSC Cruises, Costa Cruise en uiteraard de Hurtigruten kunt u niet omheen in Noord Europa. Scan Britain als specialist in reizen naar het noorden van Europa weet het beste met welke cruise u het beste kunt reizen. Wij bieden u de beste keuze aan cruises naar het noorden. Boek een reis van de Holland America Line, MSC Cruises of Costa Cruise of een reis met de Hurtigruten, de postboot langs de Noorse kust.  Zoek niet verder, maar boek een cruisereis naar het noorden bij de Noord Europa cruisespecialist.

Terug naar andere rondreizen.   Terug naar home.