image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Rondreizen door Ierland en/of Noord Ierland, maar ook vakanties of een rondreizen langs cottages, zijn zeer geschikt voor liefhebbers van natuur, foklorische muziek, lekker eten en gezelligheid.

Gezien de meeste van onze specialisatie land veel ruimte hebben, zijn het uitermate geschikte landen om op vakantie te gaan. Ziet u een mooie reis, vraag per e-mail naar de mogelijkheden. Veel accommodaties hebben het Safety Charter Covid-19, een veiligheidskeurmerk.

 

Een rondreis door Ierland zult u niet snel vergeten. Door geheel Ierland, ook wel het groene eiland genoemd, biedt Scan Britain afwissende rondreizen aan in verschillende type van van accommodaties. U kunt per flydrive een rondreis maken, of met uw eigen auto en vervoer per ferry. U kiest dan zelf uw overtochten uit welke wij voor u kunnen reserveren, zodat uw reis compleet is. Dat kan zowel naar Ierland als naar Noord Ierland. Ook de hoofdstad Dublin is een leuke studenten stad met veel gezelligheid, en in Noord Ierland moet u Belfast niet overslaan. Op de website staat slechts een selectie van mogelijkheden. Ook stellen wij rondreizen op maat samen langs B&B's of hotels.

Terug naar andere rondreizen.   Terug naar home.