image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa


Hurtigruten Bergen-Kirkenes-Bergen 01/10-2023 t/m 31/10-2024

12-daagse Zeereis aan boord van de Hurtigruten, de postboot langs de Noorse Kust.

 • Mooiste Zeereis ter wereld
 • 12-daagse volledige reis
 • 7-daagse halve reis noordwaards
 • 6-daagse halve reis zuidwaards
 • Dagelijks vertrek uit Bergen of Kirkenes
 • 34 havens en bezoek Noordkaap mogelijk

Terug overige cruisereizen

 • Bespaar door vroeg te boeken. Hurtigruten werkt met een flexibel prijssysteem, dat afgestemd is op de bezetting van de dagelijkse afvaarten. De definitieve prijs wordt vastgelegd bij afsluiting van uw boeking. De vroegboekprijs geldt voor een beperkt contingent reizen. Als het contingent reizen benut is, geldt de actuele dagprijs. 'Tot' is de maximale prijs.
 • Tot aan de vertrekdatum kunnen de prijzen eventueel veranderen. Uiteraard staat de prijs vast op het moment van definitieve boeking.
  • Hurtigruten werkt met een flexibel prijssysteem, dat afgestemd is op de bezetting van de dagelijkse afvaarten. De definitieve prijs wordt vastgelegd bij afsluiting van uw boeking.


Vraag naar de aansluitende vluchtmogelijkheden, eventueel met hotelovernachtingen voorafgaand of na afloop van de Hurtigrutenreis.
(Optioneel bij te boeken Bekijk de mogelijkheden)

 

Een tocht met Hurtigruten langs de Noorse kust belooft onvergetelijke indrukken. Al ruim 120 jaar bevaren passagiers en vrachtgoederen de 2500 zeemijlen tussen de oude Hanzestad Bergen en Kirkenes in het noorden, op de klassieke postboot route.

Deze reis vertrekt 365 dagen per jaar vanuit Bergen naar het uiterste puntje van Noorwegen, Kirkenes aan de Russische grens en vaart daarna weer terug naar Bergen. U ziet veel van het mooie Noorse kustlandschap; in het zuiden de prachtige fjorden en meer noordwaarts verschillende eilandengroepen zoals de Lofoten en Vesterålen. In de meeste havenplaatsjes kunt u van boord, soms voor langere tijd en soms maar voor een kwartier.

Ook in de wintermaanden is Hurtigruten een unieke belevenis. De poolwinter met zijn geheimzinnige atmosfeer, het Noorderlicht en glinsterende sneeuwlandschappen behoren zonder twijfel tot de meest fascinerende natuurverschijnselen. Dagelijks vertrekt één van de 12 schepen voor de tocht en doet 34 verschillende havenplaatsen aan. Onderweg kunt u overal uit- of instappen of deelnemen aan één van de vele excursies.

De reis heeft als kenmerk: adembenemend natuurschouwspel en kleurrijke, levendige havenactiviteiten. Deze dagelijkse, geliefde tradities zorgen voor een unieke, ontspannende sfeer, zoals je die alleen op de mooiste zeereis ter wereld beleeft. U kunt ook Hurtigruten combineren met bijvoorbeeld een hotelrondreis per eigen auto of een fly/drive.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem een kijkje bij onze Noorwegenrondreizen

Arrangementen inclusief vliegreizen in aansluiting op uw (halve) Hurtigruten rondreis kunnen worden verzorgd.  Tevns kunnen wijaansluitend hotels in Bergen of Kirkenes aanbieden.

Er zijn verschillende soorten schepen, de historische schepen tot aan modern uitgeruste schepen.

Terug naar alle cruisereizen    Terug naar home

Routebeschrijving

 

De mooiste zeereis ter wereld – van dag tot dag

Zoals het landschap langs de route steeds verandert, zo maakt ook de grote veelzijdigheid aan bezienswaardigheden, stemmingen, geluiden en indrukken een Hurtigruten rondreis tot een heel bijzondere belevenis. De mooiste zeereis ter wereld bestaat uit een noord- en een zuidwaarts traject, met in beide richtingen ondermeer een bezoek aan de Noordkaap. Hier vindt u de route van dag tot dag  met een korte beschrijving van de hoogtepunten op beide trajecten.

Dag 1, inscheping in Bergen

Vanaf 18.00 uur ligt uw Hurtigruten schip klaar voor inscheping. Voor die tijd heeft u de gelegenheid om de charmante haven- en hanzestad Bergen te verkennen. Bezoek Bryggen met haar karakteristieke houten huizen langs de haven, of ‘Gamle Bergen’, het oude goed bewaard gebleven stadsgedeelte met haar witte huisjes met rode daken, smalle steegjes etc., het Hanseatic museum of de vismarkt op het plein waar dagelijks allerlei verse vis verkocht wordt. Als u de Fløibaan neemt naar de 319m hoge stadsberg heeft u een prachtig uitzicht op de stad en de fjord. Ook een bezoek aan ‘Troldhaugen’, het zomerhuis van de Noorse componist Edvard Grieg is de moeite waard. Om 20.00 uur (’s winters om 22.30 uur) begint uw reis per Hurtigruten door de Hjelte­fjord, vanwaar eens de Vikingen vertrokken voor hun reis naar de Shetlandeilanden. Diner­buffet aan boord – ‘s avonds informatieve bijeenkomst.

Dag 2, Florø – Molde

Tussen scheren en eilanden door vaart het schip verder noordwaarts naar Ålesund. De stad is een echte ‘Art Nouveau’parel, de mooiste huizen vindt u in de Apotekergate en de voet­gangerszone Kongensgate. Het uitzicht vanaf de berg Aksla mag u niet missen – 418 treden brengen u naar de top. Ontdek de drie eilanden waarop Ålesund gebouwd is, de schilderachtige zee-engte, de glinsterende zee en de sneeuwbedekte bergtoppen van de Sunnmørs­alpen. In de zomermaanden vaart uw Hurtig­ruten schip door de Storfjord in de spectaculaire en 15 km lange Geirangerfjord. Na de ijstijd lieten de gletsjermassa’s deze diep doorgroefde kustinhammen achter. De tot wel 800 m steile rotswanden, grandioze watervallen en eenzame bergboerderijen gelden als het meest bekende reisdoel en meest geliefde fotomotief van West-Noorwegen.

Dag 3, Kristiansund – Rørvik

De oude koningsstad Trondheim is de moeite waard. Vanaf de oude stadsbrug ‘Gamle Bybrua’ heeft u een mooi gezicht op de stad. De houten brug werd in 1861 in neogotische stijl gebouwd en was vroeger de enige toegang tot de binnenstad. In de Nidarosdom, Noorwegens grootste gotische kerk worden sinds 1988 de Noorse kroonjuwelen in een zijkapel getoond. Tot nu toe werden 7 koningen en 3 koninginnen in de kerk gekroond. Bezienswaardig zijn ook de oude, op palen gebouwde houten pakhuizen aan het water en het geheel in rococo stijl gebouwde Stiftsgården, waar de koninklijke familie verblijft bij bezoek aan Trondheim. Door een fotoboek- landschap bestaande uit duizenden eilanden en schilderachtige scheren vervolgt u de reis in noordwestelijke richting. Na de qua navigatie, veeleisende Stokksund passage legt het schip ’s avonds in Rørvik aan.

Dag 4, Brønnøysund – Svolvær

Vroeg in de morgen passeert u tussen Nesna en Ørnes , de poolcirkel, een denkbeeldige magische lijn op 66º33’51”, aangegeven met het model van de wereldbol op een klein eiland. Passagiers die voor het eerst de poolcirkel oversteken krijgen van de zeegod Neptunes hun pooldoop. In de zomermaanden wordt vanaf Grønøy een boot­excursie naar de Svartisengletsjer aangeboden. Wie liever aan boord blijft reist langs het indrukwekkende gebergte Børvasstinden naar Bodø. Wanneer de Lofotenwand, een indrukwekkende, tot wel 1000m hoge rotswand van de eilandengroep Lofoten zich aan de horizon aftekent, liggen de Landegode­fjord, Helligvær en Vestfjord achter u. In de Vestfjord worden vanaf januari tot april grote voorraden kabeljauw uit zee opgevist. De kabeljauw wordt nog steeds op rekken gedroogd in de zeelucht en als stokvis geëxporteerd naar Spanje, Italië en Afrika. Tegen de avond bereikt u Stamsund en later Svolvær, de hoofdplaats van de Lofoten. Hier wacht u de romantische schoonheid van de door de Golfstroom beroerde Lofoten: pittoreske kleine vissershavens, rood geschilderde huizen – ‘rorbu’ genaamd – en stokvis op houten rekken.

Dag 5, Stokmarknes – Skjervøy

’s Nachts is uw Hurtigruten schip de schilderachtige Raftsund gepasseerd. Mocht u geslapen hebben, dan kunt u op de zuid­gaande route deze passage nog eens bij dag meemaken. Na een korte stop in Harstad op de eilandengroep Vesterålen gaat het via Finnsnes verder naar Tromsø, dat u ’s middags bereikt. Er hangt een bijna mediterrane sfeer over de universiteitsstad, die als poort naar de arctische wateren al in het verleden uitgangspunt is geweest voor talrijke pool­expedities. In het ‘Polarmuseum’ en het interactieve centrum ‘Polaria’ krijgt u informatie over de Noorse poolexpedities. Twee kerken zijn een bezoek waard: de houten domkerk met 750 plaatsen een van de grootste van het land en de in 1965 gewijde Ishavskathedraal. De IJszeekathedraal is om haar eigenzinnige moderne architectuur en grote glasmozaïek ramen wereldberoemd. Tip: boek een hondensledetocht met echte husky’s (alleen in de winter!).

Dag 6, Øksfjord – Berlevåg

Vroeg in de morgen bereikt u Hammerfest, Europa’s noordelijkste stad. Koning Christian VII stichtte de stad in 1789 voor zijn handel met Rusland. Vanaf hier is het nog slechts 2100 km tot de noordpool. Uw Hurtigruten schip vaart door de Magerøysund naar Honningsvåg. Bezoek in het kader van een optionele excursie het 307 m hoog uit de oceaan verrijzende Noordkaapplateau gelegen op 71º10’21” noorderbreedte. Als alternatief raden we aan het programma met de bootexcursie naar Gjesværstappan, een vogelreservaat met 250.000 trek- en water­vogels. ’s Middags, wanneer een van de grootste vogel­rotsen van Noorwegen: de Sværholtsklubben en de rotsformatie Finnkjerka gepasseerd worden, komen de ornithologen onder u opnieuw aan hun trekken.

Dag 7, Båtsfjord – Kirkenes – Berlevåg

’s Morgens bevindt u zich op dezelfde lengte­graad als St. Petersburg, Cairo en Istanbul, slechts enkele minuten per auto verwijderd van de Russische grens – in Kirkenes. Daarmee is het keerpunt van de Hurtigruten reis bereikt. Voor degenen die per vliegtuig terugreizen betekent het afscheid nemen. In deze drielanden hoek van Noorwegen, Rusland en Finland kunt u een supersnelle safari per sneeuwscooter maken (alleen in de winter), een riviertocht met bezoek aan een Samenhut of een excursie naar de Noors/Russische grens ondernemen. In de namiddag legt het schip aan in Vardø, de meest oostelijke haven van Noorwegen. Dan gaan het verder langs het schiereiland Varanger naar Båtsfjord, voordat ’s avonds Berlevåg wordt aangedaan.

Dag 8, Mehamn – Tromsø

In Hammerfest herinnert de in 1854 opgerichte Meridiaanzuil aan de eerste exacte meting van de aardbol. Europa’s meest noordelijke stad had overigens de primeur met het aanleggen van elektrische verlichting van de straat en in de huizen. Stilte en aandacht voor de Noordkaap wordt u aangeboden in het kader van een facultatieve excursie in de vroege morgen. Wie zich voor de geschiedenis van de Noorse Samen interesseert, verheugt zich op het bezoek aan de Samen hut Mikkelgamme. Tegen middernacht legt het schip aan in Tromsø. In de IJszeekathedraal kunt u van april tot september, wanneer de zon 24 uur aan de hemel staat, middernachtconcerten beluisteren – of een van de vele gemoedelijke kroegjes in de stad bezoeken en het hier gebrouwde, smakelijke ‘Arctic bier’ proeven.

Dag 9, Tromsø – Stamsund

Welkom op de eilandengroepen Vesterålen en Lofoten. Vanuit Harstad wordt een excursie gemaakt naar Trondenes en het kustplaatsje Sortland, met zijn blauwgeschilderde huizen. Het uitzicht op de zee-engte Risøyrenna en de tocht door de Raftsund, waarvan de steile rotsen eruit zien alsof ze door een beeldhouwer bewerkt zijn en die op sommige plaatsen niet eens 100 m breed is, behoren tot de mooiste momenten van de reis met de Hurtigruten. Bij goed weer maakt het schip in de zomer een extra tocht door de extreem smalle Trollfjord met links en rechts hoog oprijzende rotswanden. Zien ze er niet uit als versteende Trollen? In Stokmarknes, de voormalige startplaats van de Hurtigruten, bevindt zich tegenwoordig het Hurtigrutenmuseum. Terwijl uw schip Svolvær, de hoofdplaats op de Lofoten, en tenslotte Stamsund aandoet, trekken de majestueuze bergen van de Lofoten­wand voorbij. Tegen de avond verlaat u de eilandengroep en wordt koers gezet naar het vasteland.

Dag 10, Bodø – Rørvik

Het is de moeite waard om vroeg op te staan: u passeert de kleurrijke coulissen van de vruchtbare Helgelandoevers en rondreispassagiers passeren voor de 2e keer de poolcirkel. Een afwisselend landschap met talrijke eilanden, bergen en watervallen volgt: de bergketen de ‘zeven zusters’ de waterval ‘bruidssluier’ en het uit sagen bekende rotseiland ‘Torghatten’, dat op een hoogte van 160m een 40m groot gat vertoont.

Dag 11, Trondheim – Ålesund

Vandaag hebben de rondreispassagiers nog een keer de gelegenheid om in de mooie kuststad Trondheim rond te kijken. Langs de eilanden Munkholmen en Hitra gaat de tocht daarna over open zee naar Molde, dat dankzij haar vruchtbare ligging aan de Golfstroom ook wel ‘rozenstad’ genoemd wordt. Rechts glinsteren de spitse bergtoppen van de Romsdal Alpen in de zon. De stad Kristiansund ligt op een minder gunstige plaats, aan de door de wind geteisterde rotskust aan de Noord-Atlantische Oceaan. De als ‘stokvisstad van Noorwegen’ geldende stad was lange tijd de belangrijkste exporthaven van deze gezouten en gedroogde vis.

Dag 12, Ålesund – Bergen

Vandaag is het afscheid nemen. Uw laatste dag aan boord is begonnen. Maar, voor het zover is, liggen er nog enige zeemijlen vol fantastische landschappen voor u. Bij voorbeeld de Nordfjord onder de reusachtige Jostedalsgletsjer en een paar mijlen zuidelijk daarvan de monding van de imposante Sognefjord. Of de ‘scherentuin’, de talrijke rotseilanden voor de op zeven bergen gebouwde stad Bergen. Hier, waar uw rondreis langs de Noorse westkust begon, moet u het schip helaas verlaten. Maar de herinneringen aan ‘de mooiste zeereis ter wereld’ en nieuwe contacten met reisgenoten, neemt u mee naar huis!

 

 

kaartje

Vervoersmogelijkheden (keuze uit).

Vraag per e-mail naar de door u gekozen mogelijkheid.

Eigen gelegenheid in combinatie met eventueel andere reismogelijkheden in Noorwegen (eigen auto).

Vliegretour Amsterdam–Bergen of Kirkenes met transfers vliegveld–boot v.v. Wij raden u aan om op de heenreis te kiezen voor een ochtendvlucht, zodat u voldoende tijd in Bergen hebt.

Incl vliegretour en verlenging hotel in Noorwegen.

Incl busreis vanuit Nederland (15-daagse Hurtigruten bus/groepsreis, incl. reisleider)

 

Hoe comfortabel wilt u met ons reizen?

Als gast aan boord van Hurtigruten heeft u vele mogelijkheden. Maak o.a. een keuze uit 3 verschillende prijscategorieën, afhankelijk van hoe luxe u wenst te reizen. In onderstaande tabel vindt u een gedetailleerd overzicht.

Basic – Onze voordeligste tarieven

Reist u met Hurtigruten op basis van onze Basic tarieven, dan beleeft u deze onvergetelijke reis tegen de meest voordelige prijs. Wat houdt het Basic pakket precies in? U kiest een bepaalde hutcategorie, maar krijgt uw exacte hutnummer tijdens het inchecken toegewezen. Bovendien reist u weliswaar op basis van volpension, maar het tijdstip, waarop het diner wordt geserveerd, krijgt u bij het inchecken te horen. Geniet van het steeds veranderde landschap vanaf het dek of vanuit de comfortabele lounges, neem deel aan (één van) de vele prachtige excursiemogelijkheden onderweg. Kortom beleef de mooiste zeereis ter wereld!

Select – De populairste tariefklasse

Kiest u voor de Select tarieven, dan zijn de meest belangrijke services voor onze gasten tijdens deze reis inbegrepen. U reist op basis van volpension en kunt bovendien een voorkeur uitspreken voor het tijdstip waarop u wenst te dineren. Het driegangenmenu verandert per seizoen. Terwijl het landschap als in een sprookje aan u voorbij glijdt, geniet u van eersteklas maaltijden in een unieke omgeving. Het uitgebreide ontbijt en de fantastische lunch worden in buffetvorm geserveerd. Nadat u een bepaalde hutcategorie heeft gekozen, kunt u bovendien het gewenste hutnummer aangeven. Kiest u voor de allerbeste accommodatie aan boord, onze expeditie suites, dan geniet u bovendien van gratis Wifi en gratis thee en koffie gedurende de hele reis. Geniet van het leven aan boord en de ongerepte natuur onderweg.

Platinum – De ultieme manier om Noorwegen te ontdekken

Gaat u voor Platinum, dan kiest u voor het neusje van de zalm. Uiteraard reist u op basis van volpension, maar ’s avonds krijgt u een speciaal à la Carte menu aangeboden. Tijdens het diner is bovendien een drankpakket inbegrepen. Unieke excursies worden exclusief voor u georganiseerd. In Bergen, Trondheim en Kirkenes is de transfer van het schip naar de luchthaven of v.v. inbegrepen. Na het inchecken vindt u een welkomstpakket in uw hut. Dit is wel de meest ideale manier om de ruige, maar betoverende Noorse kust te bewonderen.

Kies uw stijl van reizen

Onderstaande tabel toont de verschillende opties per tariefgroep, geldig voor de 4 verschillende Hurtigruten reizen:

 

Houd er in uw keuze ook rekening mee dat de middengeneratie schepen, zoals het MS Kong Harald, het MS Polarlys, het MS Nordkapp en het MS Nordnorge in de loop van 2016 uitvoerig zijn gemoderniseerd en geoptimaliseerd voor een ultieme beleving.

 

Inbegrepen

Basic

Select

Platinum

Kinderkorting X X X
Vroegboekkorting tot 25% X X X
Noorderlichtgarantie X X X
Volpension inclusief uitgeserveerd diner X X X
Hutkeuze (1) X X
Mogelijkheid tot boeken van Expeditie Suites X X
Voorkeur voor het tijdstip van dineren  (2) X X
Gratis koffie en thee X X
Gratis Wi-Fi X X
Iedere avond speciaal diner naar keuze in het a la Carte restaurant (3) X
Drankpakket bij het diner X
Dineren met kapitein X
Platinum ontbijt (a la Carte) X
2 exclusieve landexcursies inbegrepen (4) X
Outdoor kleding set X
Extra hotelservice X
Welkomstmand met lokale lekkernijen, inclusief Champagne X
VIP-service inschepen/ontscheping X
Laat uitchecken (pas uitchecken bij het uitstappen) X
Privé transfers in Bergen en Trondheim X
Transfer in Kirkenes X
Bezoek aan de brug (5) X
Gratis gebruik van verrekijker X

(1) Alleen op het traject Bergen-Kirkenes-Bergen  kunt u een specifiek hutnummer kiezen.
(2) Afhankelijk van de beschikbaarheid.
(3) A la Carte diner is niet mogelijk aan boord van MS Lofoten, MS Vesterålen en MS Spitsbergen.
(4) U heeft de keuze uit alle aangeboden excursies, maar de landexcursies gemarkeerd met “Exclusief” zijn alleen beschikbaar voor Platinum gasten.

 

Schepen

Er varen meerder schepen in verschillende klasse.

Excursies

In een aantal havens waarin langer wordt aangelegd worden excursies aangeboden.
Bekijk de mogelijkheden. Excursies kunnen op korte termijn, b.v. wegens het niet bereiken van het minimum aantal deelnemers afgezegd worden. De betaalde excursies worden in dit geval aan boord in Noorse Kronen op uw rekening aan boord teruggestort

BERGEN - KIRKENES - BERGEN
Prijs per persoon: 12-daagse reis
01/10-14/10/2023
Prijs per persoon,
op basis van 2 persoons bezetting per hut
BASIC SELECT PLATINUM
vanaf tot vanaf tot vanaf tot
I Binnenhut 6-10m2 € 2111 2815 € 2399 € 3199 - -
K Binnenhut 15-18m2 € 2591 € 3455
J Buitenhut (beperkt zicht) 7-13m2 € 2596 € 3462 € 2807 € 3742 - -
AJ Buitenhut (beperkt zicht) 9-11m2
A Buitenhut 6-8m2
L Buitenhut (patrijspoort) 5-13m2
N Buitenhut 7-13m2 € 3191 € 4254 - -
O Buitenhut 7-13m2 € 3311 € 4414 - -
P Buitenhut 8-13m2 € 3226 € 4301 € 3622 € 4830 - -
U Buitenhut 8-13m2 € 3886 € 5182 € 5830 € 7773
QJ Minisuite (beperkt zicht) € 3622 € 4830 - -
Q Minisuite - - € 8037 € 10716 € 9536 € 12715
M Suite € 8876 € 10269 € 12055 € 16073
MG Grand suite € 8506 € 11835 € 13314 € 17753
MX Eigenaarsuite € 11635 € 15514 € 17453 € 23270
BERGEN - KIRKENES - BERGEN
Prijs per persoon: 12-daagse reis
15/10–31/10/2023
Prijs per persoon,
op basis van 2 persoons bezetting per hut
BASIC SELECT PLATINUM
vanaf tot vanaf tot vanaf tot
I Binnenhut 6-10m2 € 1935 € 2580 € 2199 €2932 - -
K Binnenhut 15-18m2 € 2375 € 3167
J Buitenhut (beperkt zicht) 7-13m2 € 2380 € 3173 € 2573 € 3430 - -
AJ Buitenhut (beperkt zicht) 9-11m2
A Buitenhut 6-8m2
L Buitenhut (patrijspoort) 5-13m2
N Buitenhut 7-13m2 € 2925 € 3900 - -
O Buitenhut 7-13m2 € 3035 € 4046 - -
P Buitenhut 8-13m2 € 2957 € 3942 € 3320 € 4427 - -
U Buitenhut 8-13m2 € 3562 € 4750 € 5344 € 7125
QJ Minisuite (beperkt zicht) € 3320 € 4427 - -
Q Minisuite - - € 5827 € 7770 € 8741 € 11655
M Suite € 7367 €  9822 € 11050 € 14733
MG Grand suite € 8136 € 10848 € 12204 € 16273
MX Eigenaarsuite € 10665 € 14220 € 15998 € 21330
BERGEN - KIRKENES - BERGEN
Prijs per persoon: 12-daagse reis
01/11-19/11/2023
Prijs per persoon,
op basis van 2 persoons bezetting per hut
BASIC SELECT PLATINUM
vanaf tot vanaf tot vanaf tot
I Binnenhut 6-10m2 € 1803 € 2404 € 2049 € 2732 - -
K Binnenhut 15-18m2 € 2213 € 2951
J Buitenhut (beperkt zicht) 7-13m2 € 22218 € 2757 € 2397 € 3196 - -
AJ Buitenhut (beperkt zicht) 9-11m2
A Buitenhut 6-8m2
L Buitenhut (patrijspoort) 5-13m2
N Buitenhut 7-13m2 € 2725 € 3634 - -
O Buitenhut 7-13m2 € 2828 € 3770 - -
P Buitenhut 8-13m2 € 2755 € 3673 € 3094 € 4125 - -
U Buitenhut 8-13m2 € 3319 € 4426 € 4979 € 6639
QJ Minisuite (beperkt zicht) € 3094 € 4125 - -
Q Minisuite - - € 5430 € 7240 € 8145 € 10860
M Suite € 6864 € 9152 € 10296 € 13728
MG Grand suite € 7581 € 10108 €11372 € 15163
MX Eigenaarsuite € 9938 € 13250 € 14906 € 19875
BERGEN - KIRKENES - BERGEN
Prijs per persoon: 12-daagse reis
20/11-19/12/2023
Prijs per persoon,
op basis van 2 persoons bezetting per hut
BASIC SELECT PLATINUM
vanaf tot vanaf tot vanaf tot
I Binnenhut 6-10m2 € 1495 € 1993 € 1699 € 2265 - -
K Binnenhut 15-18m2 € 1835 € 2447
J Buitenhut (beperkt zicht) 7-13m2 € 1839 € 2452 € 1988 € 2650 - -
AJ Buitenhut (beperkt zicht) 9-11m2
A Buitenhut 6-8m2
L Buitenhut (patrijspoort) 5-13m2
N Buitenhut 7-13m2 € 2260 € 3013 - -
O Buitenhut 7-13m2 € 2345 € 3126 - -
P Buitenhut 8-13m2 € 2284 € 3046 € 2565 € 3421 - -
U Buitenhut 8-13m2 € 2752 € 3670 € 4129 € 5505
QJ Minisuite (beperkt zicht) € 2565 € 3421 - -
Q Minisuite - - € 4502 € 6003 € 6754 € 9005
M Suite € 5692 € 7589 € 8537 € 11383
MG Grand suite € 6296 € 8382 € 9429 € 12573
MX Eigenaarsuite € 8240 € 10987 € 12360 € 1680
BERGEN - KIRKENES - BERGEN
Prijs per persoon: 12-daagse reis
20/12-27/12/2023
Prijs per persoon,
op basis van 2 persoons bezetting per hut
BASIC SELECT PLATINUM
vanaf tot vanaf tot vanaf tot
I Binnenhut 6-10m2 € 2023 € 2697 € 2299 € 3065 - -
K Binnenhut 15-18m2 € 2483 € 3311
J Buitenhut (beperkt zicht) 7-13m2 € 2488 € 3317 € 2690 € 3586 - -
AJ Buitenhut (beperkt zicht) 9-11m2
A Buitenhut 6-8m2
L Buitenhut (patrijspoort) 5-13m2
N Buitenhut 7-13m2 € 3058 € 4077 - -
O Buitenhut 7-13m2 € 3173 € 4230 - -
P Buitenhut 8-13m2 € 3091 € 4122 € 3471 € 4629 - -
U Buitenhut 8-13m2 € 3724 € 4966 € 5587 € 7449
QJ Minisuite (beperkt zicht) € 3471 € 4629 - -
Q Minisuite - - € 6092 € 8123 € 9139 € 12185
M Suite € 7702 € 10269 € 11552 € 15403
MG Grand suite € 8506 € 11342 € 12759 € 17013
MX Eigenaarsuite € 11150 € 14867 € 16725 € 22300
BERGEN - KIRKENES - BERGEN
Prijs per persoon: 12-daagse reis
28/12-14/1/2024
Prijs per persoon,
op basis van 2 persoons bezetting per hut
BASIC SELECT PLATINUM
vanaf tot vanaf tot vanaf tot
I Binnenhut 6-10m2 € 1803 € 2404 € 2049 € 2732 - -
K Binnenhut 15-18m2 € 2213 € 2951
J Buitenhut (beperkt zicht) 7-13m2 € 22218 € 2757 € 2397 € 3196 - -
AJ Buitenhut (beperkt zicht) 9-11m2
A Buitenhut 6-8m2
L Buitenhut (patrijspoort) 5-13m2
N Buitenhut 7-13m2 € 2725 € 3634 - -
O Buitenhut 7-13m2 € 2828 € 3770 - -
P Buitenhut 8-13m2 € 2755 € 3673 € 3094 € 4125 - -
U Buitenhut 8-13m2 € 3319 € 4426 € 4979 € 6639
QJ Minisuite (beperkt zicht) € 3094 € 4125 - -
Q Minisuite - - € 5430 € 7240 € 8145 € 10860
M Suite € 6864 € 9152 € 10296 € 13728
MG Grand suite € 7581 € 10108 €11372 € 15163
MX Eigenaarsuite € 9938 € 13250 € 14906 € 19875BERGEN - KIRKENES - BERGEN
Prijs per persoon: 12-daagse reis
15/1-31/1/2024
Prijs per persoon,
op basis van 2 persoons bezetting per hut
BASIC SELECT PLATINUM
vanaf tot vanaf tot vanaf tot
I Binnenhut 6-10m2 € 1935 € 2580 € 2199 € 2932 - -
K Binnenhut 15-18m2 € 2375 € 3167
J Buitenhut (beperkt zicht) 7-13m2 € 2380 € 3173 € 2573 € 3430 - -
AJ Buitenhut (beperkt zicht) 9-11m2
A Buitenhut 6-8m2
L Buitenhut (patrijspoort) 5-13m2
N Buitenhut 7-13m2 € 2925 € 3900 - -
O Buitenhut 7-13m2 € 3035 € 4046 - -
P Buitenhut 8-13m2 € 2957 € 3942 € 3320 € 4427 - -
U Buitenhut 8-13m2 € 3562 € 4750 € 5344 € 7125
QJ Minisuite (beperkt zicht) € 3320 € 4427 - -
Q Minisuite - - € 5827 € 7770 € 8741 € 11655
M Suite € 7367 € 9822 € 11050 € 14733
MG Grand suite € 8136 € 10848 € 12204 € 16273
MX Eigenaarsuite € 10665 € 14220 € 15988 € 21330
BERGEN - KIRKENES - BERGEN
Prijs per persoon: 12-daagse reis
01/2-29/2/2024
Prijs per persoon,
op basis van 2 persoons bezetting per hut
BASIC SELECT PLATINUM
vanaf tot vanaf tot vanaf tot
I Binnenhut 6-10m2 € 2023 € 2797 € 2299 € 3065 - -
K Binnenhut 15-18m2 € 2483 € 3311
J Buitenhut (beperkt zicht) 7-13m2 € 2488 € 3317 € 2690 € 3586 - -
AJ Buitenhut (beperkt zicht) 9-11m2
A Buitenhut 6-8m2
L Buitenhut (patrijspoort) 5-13m2
N Buitenhut 7-13m2 € 3058 € 4077 - -
O Buitenhut 7-13m2 € 3173 € 4230 - -
P Buitenhut 8-13m2 € 3091 € 4122 € 3471 € 4629 - -
U Buitenhut 8-13m2 € 3724 € 4966 € 5587 € 7449
QJ Minisuite (beperkt zicht) € 3471 € 4629 - -
Q Minisuite - - € 6092 € 8123 € 9139 € 12185
M Suite € 7702 € 10269 € 11552 € 15403
MG Grand suite € 8506 € 11342 € 12759 € 17013
MX Eigenaarsuite € 11150 € 14867 € 16725 € 22300
BERGEN - KIRKENES - BERGEN
Prijs per persoon: 12-daagse reis
01/3-31/3/2024
Prijs per persoon,
op basis van 2 persoons bezetting per hut
BASIC SELECT PLATINUM
vanaf tot vanaf tot vanaf tot
I Binnenhut 6-10m2 € 2111 € 2815 € 2399 € 3199 - -
K Binnenhut 15-18m2 € 2591 € 3455
J Buitenhut (beperkt zicht) 7-13m2 € 2596 € 3462 € 2807 € 3742 - -
AJ Buitenhut (beperkt zicht) 9-11m2
A Buitenhut 6-8m2
L Buitenhut (patrijspoort) 5-13m2
N Buitenhut 7-13m2 € 3191 € 4254 - -
O Buitenhut 7-13m2 € 331 € 4414 - -
P Buitenhut 8-13m2 € 3226 € 4301 € 3622 € 4830 - -
U Buitenhut 8-13m2 €3886 € 5182 € 5830 € 7773
QJ Minisuite (beperkt zicht) € 3622 € 4830 - -
Q Minisuite - - € 6357 € 8476 € 9536 € 12715
M Suite € 8037 € 10716 € 12055 € 16073
MG Grand suite € 8876 € 11835 € 13314 € 17753
MX Eigenaarsuite € 11635 € 15514 € 17453 € 23270
BERGEN - KIRKENES - BERGEN
Prijs per persoon: 12-daagse reis
01/4-14/4/2024
Prijs per persoon,
op basis van 2 persoons bezetting per hut
BASIC SELECT PLATINUM
vanaf tot vanaf tot vanaf tot
I Binnenhut 6-10m2 € 2023 € 2890 € 2299 € 3284 - -
K Binnenhut 15-18m2 € 2483 € 3547
J Buitenhut (beperkt zicht) 7-13m2 € 2488 € 2554 € 2874 € 4105 - -
AJ Buitenhut (beperkt zicht) 9-11m2
A Buitenhut 6-8m2
L Buitenhut (patrijspoort) 5-13m2
N Buitenhut 7-13m2 € 3058 € 4368 - -
O Buitenhut 7-13m2 € 3219 € 4598 - -
P Buitenhut 8-13m2 € 3091 € 4416 € 3471 € 4959 - -
U Buitenhut 8-13m2 € 3724 € 5321 € 5587 € 7981
QJ Minisuite (beperkt zicht) € 3471 € 4959 - -
Q Minisuite - - € 6092 € 8703 € 9139 € 13055
M Suite € 7702 € 11002 € 11552
€ 16504
MG Grand suite € 8506 € 12152 € 12759 € 18228
MX Eigenaarsuite € 11150 € 15929 € 16725 € 23893
BERGEN - KIRKENES - BERGEN
Prijs per persoon: 12-daagse reis
15/4-30/4/2024
Prijs per persoon,
op basis van 2 persoons bezetting per hut
BASIC SELECT PLATINUM
vanaf tot vanaf tot vanaf tot
I Binnenhut 6-10m2 € 2173 € 3104 € 2469 € 3527 - -
K Binnenhut 15-18m2 € 2667 € 3809
J Buitenhut (beperkt zicht) 7-13m2 € 2692 € 3817 € 3012 € 4409 - -
AJ Buitenhut (beperkt zicht) 9-11m2
A Buitenhut 6-8m2
L Buitenhut (patrijspoort) 5-13m2
N Buitenhut 7-13m2 € 3284 € 4691 - -
O Buitenhut 7-13m2 € 3457 € 4938 - -
P Buitenhut 8-13m2 € 3320 € 4743 € 3728 € 5326 - -
U Buitenhut 8-13m2 € 4000 € 5714 € 6000 € 8571
QJ Minisuite (beperkt zicht) € 3728 € 5326 - -
Q Minisuite - - € 6543 € 9347 € 9814 € 14020
M Suite € 8271 € 11816 € 12407 € 17724
MG Grand suite € 9135 € 13050 €13703 € 19576
MX Eigenaarsuite € 11975 € 17107 € 17962 € 25660
BERGEN - KIRKENES - BERGEN
Prijs per persoon: 12-daagse reis
01/05-14/05/2024
Prijs per persoon,
op basis van 2 persoons bezetting per hut
BASIC SELECT PLATINUM
vanaf tot vanaf tot vanaf tot
I Binnenhut 6-10m2 € 2401 € 3431 € 2729 € 3899 - -
K Binnenhut 15-18m2 € 2947 € 4210
J Buitenhut (beperkt zicht) 7-13m2 € 2953 € 4219 € 3329 € 4756 - -
AJ Buitenhut (beperkt zicht) 9-11m2
A Buitenhut 6-8m2
L Buitenhut (patrijspoort) 5-13m2
N Buitenhut 7-13m2 € 3630 € 5185 - -
O Buitenhut 7-13m2 € 3821 € 5458 - -
P Buitenhut 8-13m2 € 3669 € 5242 € 4121 € 5887 - -
U Buitenhut 8-13m2 € 4421 € 6316 € 6631 € 9473
QJ Minisuite (beperkt zicht) € 4121 € 5887 - -
Q Minisuite - - € 7232 € 10331 € 10848 € 15497
M Suite € 9142 € 13060 € 13713 € 19590
MG Grand suite € 10097 € 14424 € 15146 € 21637
MX Eigenaarsuite € 13235 € 18908 € 19853 € 28362
BERGEN - KIRKENES - BERGEN
Prijs per persoon: 12-daagse reis
15/05-31/05/2024
Prijs per persoon,
op basis van 2 persoons bezetting per hut
BASIC SELECT PLATINUM
vanaf tot vanaf tot vanaf tot
I Binnenhut 6-10m2 € 2586 € 3695 € 2939 € 4199 - -
K Binnenhut 15-18m2 €3174 € 4534
J Buitenhut (beperkt zicht) 7-13m2 €3181 € 4544 3586 € 5122 - -
AJ Buitenhut (beperkt zicht) 9-11m2
A Buitenhut 6-8m2
L Buitenhut (patrijspoort) 5-13m2
N Buitenhut 7-13m2 € 3909 € 5584 - -
O Buitenhut 7-13m2 € 4115 € 5878 - -
P Buitenhut 8-13m2 € 3952 € 5645 € 4438 € 6340 - -
U Buitenhut 8-13m2 € 4761 € 6802 € 7142 € 10202
QJ Minisuite (beperkt zicht) € 4438 € 6380 - -
Q Minisuite - - € 7788 € 11126 € 11682 € 16689
M Suite € 9845 € 14065 € 14768 € 21097
MG Grand suite € 10874 € 15534 € 16311 € 23303
MX Eigenaarsuite € 14254 € 20363 € 21381 € 30544
BERGEN - KIRKENES - BERGEN
Prijs per persoon: 12-daagse reis
01/06-14/06/2024
Prijs per persoon,
op basis van 2 persoons bezetting per hut
BASIC SELECT PLATINUM
vanaf tot vanaf tot vanaf tot
I Binnenhut 6-10m2 € 2630 € 3758 € 2989 € 4270 - -
K Binnenhut 15-18m2 €3228 € 4612
J Buitenhut (beperkt zicht) 7-13m2 €3235 € 4621 € 3647 € 5209 - -
AJ Buitenhut (beperkt zicht) 9-11m2
A Buitenhut 6-8m2
L Buitenhut (patrijspoort) 5-13m2
N Buitenhut 7-13m2 € 3789 € 5052 - -
O Buitenhut 7-13m2 € 3932 € 5242 - -
P Buitenhut 8-13m2 € 4019 € 5741 € 4513 € 6448 - -
U Buitenhut 8-13m2 € 4842 € 6917 € 7263 € 10376
QJ Minisuite (beperkt zicht) € 4513 € 6448 - -
Q Minisuite - - € 7921 € 11316 € 11881 € 16973
M Suite € 10013 € 14305 € 15020 € 21457
MG Grand suite € 11059 € 15799 € 16589 € 23699
MX Eigenaarsuite € 14497 € 20710 € 21745 € 31064
BERGEN - KIRKENES - BERGEN
Prijs per persoon: 12-daagse reis
15/06-30/06/2024
Prijs per persoon,
op basis van 2 persoons bezetting per hut
BASIC SELECT PLATINUM
vanaf tot vanaf tot vanaf tot
I Binnenhut 6-10m2 € 2727 € 3896 € 3099 € 4427 - -
K Binnenhut 15-18m2 € 33347 € 4781
J Buitenhut (beperkt zicht) 7-13m2 € 3354 € 4791 € 3781 € 5401 - -
AJ Buitenhut (beperkt zicht) 9-11m2
A Buitenhut 6-8m2
L Buitenhut (patrijspoort) 5-13m2
N Buitenhut 7-13m2 € 4122 € 5888 - -
O Buitenhut 7-13m2 € 4339 € 6198 - -
P Buitenhut 8-13m2 € 4167 € 5953 € 4679 € 6685 - -
U Buitenhut 8-13m2 € 5020 € 7172 € 7531 € 10758
QJ Minisuite (beperkt zicht) € 4679 € 6685 - -
Q Minisuite - - € 8212 € 11732 € 12319 € 17598
M Suite € 10382 € 14831 € 15572 € 22246
MG Grand suite € 11466 € 16380 € 17199 € 24571
MX Eigenaarsuite € 15030 € 21472 € 22545 € 32207
BERGEN - KIRKENES - BERGEN
Prijs per persoon: 12-daagse reis
01/07-31/07/2024
Prijs per persoon,
op basis van 2 persoons bezetting per hut
BASIC SELECT PLATINUM
vanaf tot vanaf tot vanaf tot
I Binnenhut 6-10m2 € 2630 € 3758 € 2989 € 4270 - -
K Binnenhut 15-18m2 €3228 € 4612
J Buitenhut (beperkt zicht) 7-13m2 €3235 € 4621 3647 € 5209 - -
AJ Buitenhut (beperkt zicht) 9-11m2
A Buitenhut 6-8m2
L Buitenhut (patrijspoort) 5-13m2
N Buitenhut 7-13m2 € 3975 € 5679 - -
O Buitenhut 7-13m2 € 4185 € 5978 - -
P Buitenhut 8-13m2 € 4019 € 5741 €4513 € 6448 - -
U Buitenhut 8-13m2 € 4842 € 6917 7263 € 10376
QJ Minisuite (beperkt zicht) € 4513 € 6448 - -
Q Minisuite - - € 7921 € 11316 € 11881 € 16973
M Suite € 10013 € 14305 € 15020 € 21457
MG Grand suite € 11059 € 15799 € 165789 € 23699
MX Eigenaarsuite € 14497 € 20710 € 21745 € 31064
BERGEN - KIRKENES - BERGEN
Prijs per persoon: 12-daagse reis
01/08–14/08/2024
Prijs per persoon,
op basis van 2 persoons bezetting per hut
BASIC SELECT PLATINUM
vanaf tot vanaf tot vanaf tot
I Binnenhut 6-10m2 € 2542 € 3632 € 2889 € 4127 - -
K Binnenhut 15-18m2 € 3120 € 4457
J Buitenhut (beperkt zicht) 7-13m2 € 3127 € 4487 € 3525 € 5035 - -
AJ Buitenhut (beperkt zicht) 9-11m2
A Buitenhut 6-8m2
L Buitenhut (patrijspoort) 5-13m2
N Buitenhut 7-13m2 € 3842 € 5489 - -
O Buitenhut 7-13m2 € 4045 € 5778 - -
P Buitenhut 8-13m2 € 3885 € 5549 € 4362 € 6232 - -
U Buitenhut 8-13m2 € 4680 € 6686 € 7020 € 10029
QJ Minisuite (beperkt zicht) € 4362 € 6232 - -
Q Minisuite - - € 7656 € 10937 € 11484 € 16405
M Suite € 9678 € 13826 € 14517 € 20739
MG Grand suite € 10689 € 15270 € 16034 € 22906
MX Eigenaarsuite € 14012 € 20017 € 21017 € 30025
BERGEN - KIRKENES - BERGEN
Prijs per persoon: 12-daagse reis
15/08–31/08/2024
Prijs per persoon,
op basis van 2 persoons bezetting per hut
BASIC SELECT PLATINUM
vanaf tot vanaf tot vanaf tot
I Binnenhut 6-10m2 € 2446 € 3494 € 2779 € 3970 - -
K Binnenhut 15-18m2 € 3001 € 4288
J Buitenhut (beperkt zicht) 7-13m2 € 3008 € 4297 € 3390 € 4843 - -
AJ Buitenhut (beperkt zicht) 9-11m2
A Buitenhut 6-8m2
L Buitenhut (patrijspoort) 5-13m2
N Buitenhut 7-13m2 € 3696 € 5280 - -
O Buitenhut 7-13m2 € 3891 € 5558 - -
P Buitenhut 8-13m2 € 3737 € 5338 € 4196 € 5995 - -
U Buitenhut 8-13m2 € 4502 € 6431 € 6753 € 9647
QJ Minisuite (beperkt zicht) € 4196 € 5995 - -
Q Minisuite - - € 7364 € 10521 € 11047 € 15781
M Suite € 9310 € 13300 € 13964 € 19949
MG Grand suite € 10282 € 14689 € 15423 € 22034
MX Eigenaarsuite € 13478 € 19255 € 20217 € 28882
BERGEN - KIRKENES - BERGEN
Prijs per persoon: 12-daagse reis
01/09–14/09/2024
Prijs per persoon,
op basis van 2 persoons bezetting per hut
BASIC SELECT PLATINUM
vanaf tot vanaf tot vanaf tot
I Binnenhut 6-10m2 € 2358 € 3368 € 2679 € 3827 - -
K Binnenhut 15-18m2 € 2893 € 4133
J Buitenhut (beperkt zicht) 7-13m2 € 2899 € 4142 € 3268 € 4669 - -
AJ Buitenhut (beperkt zicht) 9-11m2
A Buitenhut 6-8m2
L Buitenhut (patrijspoort) 5-13m2
N Buitenhut 7-13m2 € 3563 € 5090 - -
O Buitenhut 7-13m2 € 3751 € 5358 - -
P Buitenhut 8-13m2 € 3602 € 5146 € 4045 € 5779 - -
U Buitenhut 8-13m2 € 4340 € 6200 € 6510 € 9300
QJ Minisuite (beperkt zicht) € 4045 € 5779 - -
Q Minisuite - - € 7099 € 10142 €10649 € 15213
M Suite € 8975 € 12821 € 13462 € 19231
MG Grand suite € 9912 € 14160 € 14868 € 21241
MX Eigenaarsuite € 12993 € 18562 € 19490 € 27842
BERGEN - KIRKENES - BERGEN
Prijs per persoon: 12-daagse reis
15/09-30/09/2024
Prijs per persoon,
op basis van 2 persoons bezetting per hut
BASIC SELECT PLATINUM
vanaf tot vanaf tot vanaf tot
I Binnenhut 6-10m2 € 2266 € 3230 € 2569 € 3670 - -
K Binnenhut 15-18m2 € 2775 € 3964
J Buitenhut (beperkt zicht) 7-13m2 € 2780 € 3972 € 3134 € 4477 - -
AJ Buitenhut (beperkt zicht) 9-11m2
A Buitenhut 6-8m2
L Buitenhut (patrijspoort) 5-13m2
N Buitenhut 7-13m2 € 3417 € 4881 - -
O Buitenhut 7-13m2 € 3597 € 5138 - -
P Buitenhut 8-13m2 € 3454 € 4935 € 3879 € 5542 - -
U Buitenhut 8-13m2 € 4162 € 5945 € 6243 € 8918
QJ Minisuite (beperkt zicht) € 3879 € 5542 - -
Q Minisuite - - € 6808 € 9726 € 10212 € 14588
M Suite € 8606 € 12295 € 12909 € 18442
MG Grand suite € 9505 € 13579 € 14258 € 20369
MX Eigenaarsuite € 12460 € 17800 € 18699 € 26699
BERGEN - KIRKENES - BERGEN
Prijs per persoon: 12-daagse reis
01/10-14/10/2024
Prijs per persoon,
op basis van 2 persoons bezetting per hut
BASIC SELECT PLATINUM
vanaf tot vanaf tot vanaf tot
I Binnenhut 6-10m2 € 2217 € 3167 € 2519 € 3599 - -
K Binnenhut 15-18m2 € 2720 € 3886
J Buitenhut (beperkt zicht) 7-13m2 € 2726 € 3854 € 3073 € 4390 - -
AJ Buitenhut (beperkt zicht) 9-11m2
A Buitenhut 6-8m2
L Buitenhut (patrijspoort) 5-13m2
N Buitenhut 7-13m2 € 3350 € 4786 - -
O Buitenhut 7-13m2 € 3527 € 5038 - -
P Buitenhut 8-13m2 € 3387 € 4839 € 3804 € 5434 - -
U Buitenhut 8-13m2 € 4081 € 5830 € 6121 € 8744
QJ Minisuite (beperkt zicht) € 3804 € 5434 - -
Q Minisuite - - € 6675 € 9536 € 10013 € 14304
M Suite € 8438 € 12055 € 1658 € 18082
MG Grand suite € 9320 € 13314 € 13980 € 19972
MX Eigenaarsuite € 12217 € 17453 € 18325 € 26179
BERGEN - KIRKENES - BERGEN
Prijs per persoon: 12-daagse reis
15/10–31/10/2024
Prijs per persoon,
op basis van 2 persoons bezetting per hut
BASIC SELECT PLATINUM
vanaf tot vanaf tot vanaf tot
I Binnenhut 6-10m2 € 2023 € 2890 € 2299 € 3284 - -
K Binnenhut 15-18m2 € 2483 € 3547
J Buitenhut (beperkt zicht) 7-13m2 € 2488 € 2554 € 2874 € 4105 - -
AJ Buitenhut (beperkt zicht) 9-11m2
A Buitenhut 6-8m2
L Buitenhut (patrijspoort) 5-13m2
N Buitenhut 7-13m2 € 3058 € 4368 - -
O Buitenhut 7-13m2 € 3219 € 4598 - -
P Buitenhut 8-13m2 € 3091 € 4416 € 3471 € 4959 - -
U Buitenhut 8-13m2 € 3724 € 5321 € 5587 € 7981
QJ Minisuite (beperkt zicht) € 3471 € 4959 - -
Q Minisuite - - € 6092 € 8703 € 9139 € 13055
M Suite € 7702 € 11002 € 11552
€ 16504
MG Grand suite € 8506 € 12152 € 12759 € 18228
MX Eigenaarsuite € 11150 € 15929 € 16725 € 23893

 

Prijzen 6-daagse en 7-daagse reis noordwaards of zuidwaards op aanvraag.

 

Reserveringskosten: € 35,00

SGR-bijdrage per persoon: € 5,00

Calamiteitenfonds  € 2,50

Informatie en voorwaarden

Inbegrepen in de prijs:

 • Hurtigruten zeereis Bergen–Kirkenes–Bergen (11 nachten) of Bergen–Kirkenes–Trondheim (10 nachten) in de geboekte hutcategorie incl. volpension aan boord.
 • Engels en Duits sprekende reisleider aan boord
 • Afhankelijk van tariefgroep zijn bepaalde diensten inclusief.Zie de informatie over reisstijl.

De prijs is exclusief:

 

Informatie

 • Prijzen in € per persoon. Aanbod onder voorbehoud van beschikbaarheid.

 • Bij een Select of Platinum-boeking kiest u uw hutnummer uit de beschikbare nummers, zonder extra kosten.

 • Niet alle categorieën zijn op alle schepen beschikbaar. Prijs van categorie D op aanvraag.

 • Hutcategorie J, QJ en sommige L hutten hebben beperkt of geen uitzicht.

 • Voor het traject Bergen-Kirkenes-Trondheim gelden dezelfde prijzen als voor de hele rondreis Bergen-Kirkenes-Bergen.
 
 • Let op!

  • Alle getoonde prijzen zijn in € per persoon, op basis van twee personen die samen reizen en een tweepersoons hutaccommodatie delen. De prijzen hebben uitsluitend betrekking op de (deel)rondreizen per Hurtiguten.
  • Passagiers die een suite en/of de gehele rondreis Bergen–Kirkenes–Bergen boeken, krijgen een hutnummer toegewezen. Op alle andere trajecten van vijf nachten of langer wordt een hutnummer tegen een vergoeding per nacht / per hut toegewezen
  • 1-Persoons bezetting per hut: prijs op aanvraag.
  • Prijzen voor 3- of 4-persoonsbezetting per hut: op aanvraag.
  • De vertrekdatum van het schip is bepalend voor de prijs van uw reis.
  • Niet alle categorieën zijn op alle schepen beschikbaar. Prijs van categorie D op aanvraag.
  • * Hutcategorie 'J', 'QJ' en sommige 'L' klassen hebben een beperkt of geen uitzicht.

  Hurtigruten hanteert flexibele prijzen en heeft soms voordelig geprijsde aanbiedingen.

  • Tot aan de vertrekdatum kunnen de prijzen eventueel veranderen. Uiteraard staat de prijs vast op het moment van definitieve boeking.

   

  Tarieven op basis van beschikbaarheid.

  • Hurtigrutenreis Bergen–Kirkenes–Bergen of halve noordwaardse of halve zuidwaardse reis in de geboekte hutcategorie op basis van volpension
  • belastingen

  Vertrekmogelijkheden: vele afvaarten per maand

  Bekijk het vaarschema 2024.

   

  Norske Turist Service en Scan Britain is niet aansprakelijk voor tussentijdse prijswijzigingen en/of drukfouten.

   

  Heeft u nog andere vragen, bekijk de Algemene informatie en regelgeving aan boord van Hurtigruten of vraag ons per e-mail info@scanbritain.nl

   

  Reguliere annuleringsvoorwaarden Hurtigruten:
  Tot 45 dagen voor vertrek: aanbetaling
  44-22 dagen voor vertrek: 40% van de reissom
  21-15 dagen voor vertrek: 60% van de reissom
  Vanaf 14 dagen voor vertrek: 90% van de reissom
  Op de dag van vertrek of no-show:  100% van de reissom
  De annuleringskosten worden berekend over de totale reissom van Hurtigruten.
  Wijzigingskosten € 50 per wijziging. Wijzigingen zijn mogelijk tot 35 dagen voor vertrek.


  Deeltrajecten

  Port-to-port, van haven tot haven. Vraag inlichtingen per e-mail onder vermelding van uw wens.
  Bij de meeste schepen, kan, tegen betaling, uw auto mee aan boord. 

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Cruises voor de Hurtigruten. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.