image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Rondreizen Noorwegen

Uw rondreis door Noorwegen langs fjorden en bergen, maar ook naar de Noordkaap of Lofoten boekt u bij Scan Britain. U beleeft uw vakantie  van uw leven. Wij bieden een grote verscheidenheid aan goede rondreizen aan, zowel autorondreizen incl. ferryovertochten, als flydrives en treinrondreizen.

De meeste rondreizen kunnen al ingeboekt worden voor 2021, ook al zijn de prijzen soms nog niet geheel duidelijk. Gezien de meeste van onze specialisatie land veel ruimte hebben en 1,5 meter afstand niet moeilijk is te handhaven, zijn het uitermate geschikte landen om op vakantie te gaan. Hopelijk worden de beperkende maatregelen op tijd versoepeld. Ziet u een mooie reis, vraag naar de mogelijkheden en maak vrijblijvend een voorboeking. Pas na zekerheid dat boeken mogelijk wordt voor de zomer van 2021, geven wij u een berichtje met de vraag of u definitief wilt boeken of nog wilt wachten met definitief boeken.

 

De rondreizen welke u bij het gespecialiseerde reisbureau Scan Britain boekt gaan door vele delen van Noorwegen. Zeer afwissende reizen in verschillende soorten van accommodaties als vakantiewoningen, kampeerhutten en in goede hotels. Maak een reis door het Fjordengebied en boek gelijk uw ferry overtocht met Colorline of Fjordline waarmee u uw reis compleet maakt.  Maar vergeet ook de Hurtigruten niet, de postboot langs de Noorse kust. Boek de 12-daagse reis van Bergen naar Kirkeness en terug naar Bergen, of een deel van de route in combinatie met een autorondreis. Geniet van mooi Noorwegen.

Boek extra excursies bij uw rondreizen.    Terug naar andere rondreizen.   Terug naar home.