image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Rondreizen naar Noordkaap en Lofoten in Noord Noorwegen, langs fjorden maar ook langs toendra's in Noors-, Zweeds- of Fins Lapland.

Maak uw rondreis van uw leven naar de Noordkaap met Scan Britain. Scan Britain biedt in een grote verscheidenheid aan rondreizen naar de Noordkaap of Lofoten aan.voor de vakantie van uw leven. De reizen gaan door verschillende gebieden. Afwissende rondreizen in verschillende soorten van accommodaties. Maak een reis naar het noordelijkste puntje van Europa en boek gelijk uw ferry overtocht met Colorline of Fjordline naar Noorwegen of met Finnlines naar Finland voor uw start van uw Noordkaapreis.. Maar vergeet ook de Hurtigruten niet, de postboot langs de Noorse kust. Boek de 12-daagse reis van Bergen naar Kirkeness en terug naar Bergen, of een deel van de route in combinatie met een autorondreis. Boek extra excursies bij uw rondreizen, of huur een camper en reis naar de Noordkaap. Ook busreizen behoren tot de mogelijkheid en een trein met de autoslaaptrein door Finland.

Boek extra excursies bij uw rondreizen.  Terug naar rondreizen Noorwegen   Terug naar andere rondreizen.   Terug naar home.