image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Reine Rorbuer op Lofoten 2024

  • Gelegen in het zuiden van de Lofoten
  • Knusse traditionele vissershuisjes
  • Ga kajakken, hiken of genieten van de omgeving.

.In het zuiden van de Lofoten ligt het vissersdorp Reine, omgeven door de voor de Lofoten typerende steile bergen en goed beschermd tegen de zee. Al sinds 1743 is er handel gedreven waarbij de visvangst altijd het belangrijkste middel van bestaan is geweest. Vroeger werden hier rorbuer gebouwd om de vissers te herbergen, tegenwoordig zijn de vissersschepen zo groot dat er aan boord overnacht kan worden en zijn de rorbuer voor vakantiegebruik.

De rorbuer variëren in grootte en type, maar ze hebben alle een woonkamer, slaapplaatsen voor 4 tot zelfs 12 personen, badkamer en volledig ingerichte keuken. Er is fietsenverhuur, bootverhuur, vistochten, bergtochten, musea en galerieën.
Vele tijdschriften noemen Reine 'Noorwegens mooiste vakantiebestemming'.

De vissershuisjes liggen op 120 km en Svolvær.
Moskenes voor ferry naar Bodø op 10 km.

 


Vraag de juiste prijs op via het offerte/boekingsformulier voor de door u gewenste periode.

Houdt u er rekening mee dat de prijs in het hoogseizoen hoger kan zijn. Het kan ook zijn dat de prijs lager wordt als u meerdere nachten verblijft. Wilt u weten wat de juiste prijs is in de door u gewenste periode

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij vakantiewoningen voor Reine Rorbuer op de Lofoten en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.