image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Verblijf in Kampeerhutten in Noorwegen 2022:

Een populaire vakantie mogelijkheid is verblijf in de hytteferie, ook wel kampeerhutten genoemd, die meestal op campings staan. Het zijn envoudige accommodatie. Populair vooral omdat het een grote mate van vrijheid geeft, voordelig is en vergeleken met het trekken met een tent, toch comfortabel.

Wij bieden in 2022 slechts een klein aanbod. Op diverse campings zijn de laatste jaren iets grotere huizen met aparte slaapkamers, keukenuitrusting en douche en toilet gebouwd. De prijs van de hutten is erg wisselend, waardoor wij geen prijslijst kunnen presenteren.

Verschillende kampeerhutten worden gebruikt in de door ons aangeboden kampeerhuttenrondreis Svaertisen, een prachtige rondreis naar de Noordkaap en deels met de Hurtigruten.Wat neem je mee?

De normale kampeerspullen, slaapzak, onderlaken en eventueel kussen + kussensloop. De hutten zijn voorzien van 2-4 bedden (stapelbedden), tafel, stoelen of bank, een elektrische kooktoestel met 1-2 platen, elektrische verwarming, koelkast. Wil je alle dagen zelf koken dan kun je beter een extra kooktoestel meenemen. Op de camping is een sanitairgebouw met stromend water, douche en toilet en wasmachine. Vrijwel overal zijn muntmeters voor warm water.

Voor alle kampeerhutten geldt:
Inbegrepen: verblijf in kampeerhutten; indien mogelijk outebeschrijving.
Geen kinderkorting.

Niet Inbegrepen:
De binnenlandse ferry's in de route zijn ter plaatse te voldoen; de boottochten naar/van Noorwegen. Op verzoek reserveren wij uw gewenste ferry.

 Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij de rondreizen in Noorwegen voor kampeerhuttenrondreis en de gewenste datum.  Wij zenden u spoedig een prijsopgave.