image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Excursies Highland Safaris 2024


Highland Safaris is al 25 jaar actief en biedt klanten een vijfsterrenervaring in het hart van Schotland. Donald en Julie Riddell begonnen Highland Safaris door mensen mee te nemen op een Safari-ervaring in hun lokale bergen. Hun passie voor natuur en wildernis, bleek Highland Safaris een prijswinnend concept geven.
Er is een uitstekende winkel, een bekroond café en een nieuw ontwikkeld Red Deer Center met een majestueuze kudde Rode Herten.


Dagelijks mogelijk: vanaf maart t/m oktober.

De excursies vertrekken elke dag vanuit Aberfeldy.
Minimum aantal deelnemers: 2 personen

 

 

- Highland Safaris hanteert richtlijnen die er zijn om u te beschermen en u veilig te houden.
- Aangekomen bij Highland Safaris wordt u opgewacht door een lid van het team die u zal voorlichten betreffende alle veiligheidsmaatregelen.
- De capaciteiten bij de aangeboden activiteiten is verlaagd.
- Handwas- en ontsmettingsstations zult u bij aankomst duidelijk gemarkeerd aantreffen met het verzoek deze zo regelmatig mogelijk gebruiken.
- Schermen en bewegwijzering worden met mooie nieuwe borden aangegeven naar handdesinfecterende eenheden. Voor het Highland Safari team zijn veiligheidsschermen geïnstalleerd bij de receptie en in het café en alle voertuigen hebben professioneel gemonteerde schermen.
- Het Highland Safaris-team is getraind en klaar voor uw bezoek: ze dragen maskers en handschoenen, niet altijd maar waar nodig.
- Betalen per credit card of zo mogelijk pinnen. (Niet betalen met contant geld).
- Highland Safaris zal tijdens de safaris de hoogste hygiënenormen handhaven. Zij hebben geïnvesteerd in een zeer efficiënte ‘Fogger’ - een desinfectiemachine die snel en zeer effectief zorgt voor een hoge mate van reinheid in alle ruimtes, inclusief de voertuigen.

 

Wat is er mogelijk......

Er is veel mogelijk. Een verscheidenheid aan mogelijkheden wordt aangeboden, inclusief een 4x4 Safari door de Schotse Hooglanden.

Reis per 4WD Land Rover in ca. 2,5 uur door de Schots hooglanden. Tijdens deze excursies leert u de Highlands op een avontuurlijke manier kennen. U zult genieten van schitterende vergezichten, het ongerepte landschap en wellicht edelherten.

Er zijn mogelijkheden met of zonder lunch onderweg, exclusief of inclusief bezoek aan het Red Deer Centre, exclusief of inclusief Mountainbikehuur en terugreis vanaf top op mountainbike, exclusief of inclusief een wandeling.


Kruip achter het stuur op de beste "off-road wegen" van Schotland en ontdek wat Land Rovers echt kunnen doen! Ervaar zelf de experience met een ervaren Instructeur aan uw zijde en volg uw weg langs bospaden, door bergranden en glibberige hellingen. Ontwikkel uw 4x4 rijvaardigheden rond onze uitdagende heuveltop Off Road Driving Course. Er zijn verschillende mogelijkheden.
Met groepjes van minimaal 2 personen, kunt u onze uitgebreide 3-uurs ervaring beleven. U krijgt de tijd om deze geweldige Land Rovers uit te proberen en echt met Off Road Driving-technieken kennis te maken.
Een onvergetelijke offroad rijden ervaring - camera's zijn zeker aan te raden-.

 

4x4 Safari door de Schotse Hooglanden

Rij met een 4WD Land Rover door de Schots Hooglanden. Tijdens deze excursie leer je de Highlands op een avontuurlijke manier pas echt kennen. Genieten van schitterende vergezichten, het ongerepte landschap en misschien wel edelherten. geneiet van de bosrijke omgeving

De Forest Safari excursie duurt 1.5 uur, maar de excursie inclusief een warme drank, sortbread en een whisky duurt 2,5 uur.
Naast een overheerlijke verwarmende drank en versnapering ga je dan ook verder de heuvels en het bos in.

 

Prijs 2024:

 

TIJDSDUUR:  1½ uur  (minimaal 2 personen)

Vertrek mogelijk dagelijks in 2024:
09:30, 11:15* 13:30, 15:15*
*alleen 1½ uur experience exclusief lunch  
€ 51,00 per persoon
€ 38,00 voor jeugd van 12 t/m 17 jaar
€ 26,00 per kind t/m 11 jaar

 

TIJDSDUUR:  2,5 uur (minimaal 2 personen)

Vertrek mogelijk dagelijks:
09:30, 13:30, experience inclusief een warme drank, shortbread en een whisky  
€ 63,00 per persoon
€ 49,00 voor jeugd van 12 t/m 17 jaar
€ 36,00 per kind t/m 11 jaar

Alle excursies vertrekken vanuit Aberfeldy, Perthshire.

INCLUSIEF
Landrover getrainde instructeur
Land Rover Defender
Highland Safaris 4x4 Certificaat
Highland Safaris auto sticker

 

Dit is een voorbeeld van de vele mogelijkheden, welke Highland Safaris aanbiedt.

Laat ons weten waar uw voorkeur naar uitgaat als u tijdens uw vakantie de Highlands in een 4WD Landrover wil verkennen.

Ook mogelijkheden incl. Mountain Bike Safari, wandeling, bezoek Red Deer Centre of een  Loch Tay Safari.
Boeken alleen mogelijk gelijktijdig met uw reis naar Schotland

 

Boeken/Offerte aaanvragen. (Alleen mogelijk bij een reis naar Schotland).

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Rondreis de door u gekozen reis en vermeld in het tekstvak de excursie 4WD Landrover Excursie met daarbij extra informatie wat u wenst (wel/niet lunch, wel/niet mountainbiken, wel/niet wandelen). Wij zenden u spoedig een prijsopgave.