image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Cruise IJsland

 

Cruise langs noordelijke eilanden en IJsland  2024

Een 15-daagse Cruise naar IJsland via de Shetlands en Schotse eilanden naar IJsland, de Shetland eilanden en Schotland met de Holland America Line.

 

 

Geniet van de schoonheid van de Noordelijke Eilanden tijdens een rondreis door Europa vanuit Rotterdam. Bezoek Reykjavik en vaar door Ísafjardardjúr en bekijk de winderige IJslandse landschappen en verken Inverness of Edinburgh, afhankelijk van de afvaartdatum.


 • Rondje om IJsland met bezoek aan Reykjavik
 • Heen- of terugreis via Shetland eilanden
 • Terugreis via Invergordon(Inverness)of Edinburgh, Schotland

Schip: ms Rotterdam

Vertrekhaven: Amsterdam, Nederland
Ontscheping: Amsterdam, Nederland
Datum vertrek 2024: 6/7-2024 en 31/8-2024

 


Terug overige cruisereizen


 

Reisschema 2024 (route kan iets afwijken):


Vertrek 6 juli 2024 en 31 augustus 2024
Dag 1 Rotterdam, Nederland   03:00 PM
Dag 2 Op zee    
Dag 3 Stornaway, Isle of Lewis, Schotland 08.00 AM 05.00 PM
Dag 4 Lerwick, Shetland eilanden Schotland 08:00 AM 05:00
PM
Dag 4 Dag op zee    
ag 5
Dag 6
Reykjavik IJsland 08.00 AM 02.00 PM
Dag 7 Akureyri, IJsland 10.00 AM 07.00
PM
Dag 7 Grundarfjordur IJsland 08.00 AM 05.00
PM
Dag 8 Isafjordur IJsland 08.00
AM
05.00
PM
Dag 8 Schilderachtige cruise langs Isafjordur    
Dag 9 Husevik IJsland 08.00 AM 05.00 PM
Dag 10 Djúpivogur, IJsland 08.00 AM 06.00 PM
Dag 10 Schilderachtige cruise door Berufjordur    
Dag 11 Dag op zee . .
Dag 12 Lerwick, Shetland eilanden Schotland 07:00 AM 04:00
PM
Dag 13 South Queensferry(Edinburgh), Schotland 09.00 AM 11.59 PM
Dag 14 Dag op zee . .
Dag 15 Rotterdam, Nederland 07:00 AM  
 

 

Informatie Schip

 

MS Rotterdam

Dit is Ryndam, ons nieuwste Pinnacle-klasse cruiseschip. Na het in de vaart komen wordt dit schip omgedoopt naar de MS Rotterdam).
Dit indrukwekkende cruiseschip maakt haar debuut op 1 juni 2021. Wanneer ze klaar is, zal ze deel uitmaken van het meest innovatieve trio cruiseschepen dat ooit over de zeven zeeën heeft gevaren. Dit cruiseschip van perfect formaat combineert de strakke nautische lijnen van een traditioneel schip met moderne voorzieningen en een elegante inrichting. In juni 2021 vaart dit prachtige nieuwe schip 7-tot 14-daagse cruises naar de Baltische Zee, Noorwegen en IJsland.

 • Passagierscapaciteit: 2.668
 • Lengte: 297 metert
 • In gebruikname: 1 juni 2021

 

Let op! De indeling en inrichting van de hutten kan afwijken van de getoonde afbeeldingen.

 

Interior

Ongeveer 13-26 vierkante meter
Deze comfortabele hutten bevatten twee bedden die kunnen worden omgevormd tot een queensize bed - ons karakteristieke Mariner's Dream™-bed met luxueuze Euro-Top-matrassen, hoogwaardige massagedouchekoppen en tal van voorzieningen. De indeling van de hutten kan afwijken van de getoonde afbeeldingen.

 

 

 

 

Oceanview

Ongeveer 15-25 vierkante meter
Deze ruime hutten bevatten onder meer twee bedden die kunnen worden omgevormd tot een queensize bed - ons karakteristieke Mariner's Dream™-bed met luxueuze Euro-Top-matrassen, hoogwaardige massagedouchekoppen, tal van voorzieningen en uitzicht op de oceaan

.

 

 

 

 Veranda

Ongeveer 20-35 vierkante meter inclusief veranda
Deze hutten worden overspoeld met licht door ramen van de vloer tot het plafond die uitkijken op een privéveranda. Deze hutten omvatten een zithoek, twee bedden die kunnen worden omgevormd naar één queensize bed - ons kenmerkende Mariner's Dream™-bed met luxueuze Euro-Top-matrassen en een ligbad met hoogwaardige massagedouchekoppen.

 

 

Vista Suite

Ongeveer 24-33 vierkante meter inclusief veranda

Deze met licht overspoelde comfortabele suites bevatten een veranda, ramen van de vloer tot het plafond en een comfortabele zithoek. Ze bevatten twee bedden die kunnen worden omgevormd tot een queensize bed, ons karakteristieke Mariner's Dream™-bed met luxueuze Euro-Top-matrassen, een ligbad met jacuzzi en douche, minibar en koelkast.

 

Signature Suite

Ongeveer 25-42 vierkante meter inclusief veranda

Deze grote, comfortabele suites bevatten een ruime zithoek met ramen van de vloer tot het plafond die uitkijken op een privéveranda, twee bedden die kunnen worden omgevormd tot een queensizebed - ons karakteristieke Mariner's Dream™-bed met luxueuze Euro-Top-matrassen en een slaapbank voor één persoon. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, grote jacuzzi met douche en een extra douchecabine

Neptune Suite

Ongeveer 47-55 vierkante meter inclusief veranda

Deze ruime suites hebben ramen van de vloer tot het plafond met uitzicht op een privéveranda en worden overspoeld met licht. Ze omvatten een grote zithoek en twee bedden die kunnen worden omgevormd tot een kingsize bed, ons karakteristieke Mariner's Dream™-bed met luxueuze Euro-Top-matrassen plus een aparte kleedkamer. Er is ook een slaapbank voor twee personen. De badkamer bevat een dubbele wastafel, grote jacuzzi met douche en een extra douchecabine. Voorzieningen zijn onder meer toegang tot de exclusieve Neptune Lounge, een privéconciërge en allerlei gratis diensten.

 

 

Prijzen 2024  (tijdelijk) Inclusief Vroegboekvoordeel

Vroegboekvoordelen
Slechts voor een beperkte tijd, voor dezelfde prijs als Have It All, kun je genieten van een premium, geüpgraded pakket met hoogwaardige voorzieningen voor alleen de 1e/2e gast:

Landexcursie(s)
Hoe langer je cruiset, hoe meer je kunt verkennen. Cruise 6 tot 9 dagen en ontvang een tegoed van USD 100 voor landexcursies; 10 tot 20 dagen en ontvang een tegoed van USD 200 voor landexcursies; 21 dagen of meer en ontvang een tegoed van USD 300 voor landexcursies! met een waarde tot USD 100 per excursie of een korting van maximaal USD 100 op een excursie naar keuze. Beschikbaar voor 1e/2e gast in de hu.

Drankenpakket
Kies uit een grote selectie wijn, bier, sterke drank en cocktails, maar ook niet-alcoholische dranken waaronder frisdrank, koffie en meer. Het pakket is inclusief servicekosten. Beschikbaar voor 1e/2e gast in de hut.

Diner(s) in specialiteitenrestaurants

Verrijk je cruise met een bekroond specialiteiten diner in de Pinnacle Grill, het Canaletto of het of het Tamarind.

Wifi Surf pakket

Blijf verbonden tijdens je cruise. Surf op het web, bekijk social media, controleer je email en stuur berichten naar vrienden en familie.

 

EN.....

Ontvangst van vooruitbetaalde fooien voor de bemanning van de hut inbegrepen. De erkenningspremie voor de bemanning is een dagelijks bedrag per gast dat volledig wordt betaald aan de bemanningsleden van Holland America Line om hun inspanningen te erkennen. Servicetoeslag voor andere diensten, inclusief de bar, dining room, wijnrekeningen en spa-/salondiensten, zijn niet inbegrepen. Beschikbaar voor 1e/2e gast in de hut. Voor een totale waarde van USD 130 per persoon/per dag betaal je USD 50 per persoon/per dag - een totale besparing van 65%

Prijzen 2024

 

15 Daagse Noordelijke eilanden Cruise naar IJsland via Noorwegen en Schotland
met ms Rotterdam
Vertrek  6/7-2024 en 31/8-2024
incl. Vroegboekkortiing (tijdelijk)
Prijzen per persoon
vertrekdatum 6/7-2024 31/8-2024
Interior (binnenhut) v.a. € 1499 v.a. € 1489
Oceanview v.a. € 1599 v.a. € 1689
Veranda v.a. € 1799 v.a. € 1889
Vista Suite (Veranda) v.a. € 3199 v.a. € 3189
Signature Suite v.a. € 5899 v.a. € 5689
Neptune & Pinnacle Suite v.a. € 7399 v.a. € 6889

Reserveringskosten: € 35,00

SGR-bijdrage per persoon: € 5,00

Calamiteitenfonds: €2,50

 

*Prijzen zijn vanaf per persoon, alleen voor de cruise en gebaseerd op een dubbele bezetting. De aangeduide prijzen geven de goedkoopste vervoerprijs weer voor elke passagiershut. De prijzen zijn inclusief overheidstoeslagen en belastingen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onderhevig aan niet vooraf meegedeelde veranderingen.

Voor actuele prijzen en beschikbaarheid kunt uw het boekingformulier invullen

De HAL behoudt zich het recht voor om de brandstoftoeslag voor alle gasten in te voeren.

 

Inbegrepen:

 • Cruise volgens bovenstaande route
 • Alle maaltijden aan boord (Volpension)
 • Havengelden
 • Belastingen met betrekking tot de cruise
 • Activiteiten die gratis aan boord worden georganiseerd

Niet inbegrepen:

 • Uitgaven van persoonlijke aard zoals b.v. excursies, massages etc
 • Fooien (ca. US$ 16,00 tot US$ 17,50 per persoon per dag al naar gelang de geboekte hutaccommodatie).

Vertrekmogelijkheden:  MS Rotterdam: 6 juli 2024 en 31 augustus 2024.

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Cruise voor 15-daagse HAL cruise ms Rotterdam Noordelijke eilanden IJsland. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.

**De beschikbaarheid van passagiershutten verschilt per schip en per categorie. De getoonde afbeeldingen zijn representatief voor een passagiershut in die categorie. De weergegeven afmetingen van de kamers kunnen enigszins van de werkelijkheid afwijken, kamers in dezelfde categorie kunnen in grootte verschillen en/of anders ingericht zijn qua meubels, ramen of decoratie dan op de afbeeldingen is weergegeven.