image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Rondreizen Schotland zijn erg afwisselend. Scan Britain biedt verschillende soorten rondreizen aan: autorondreizen, wandelvakanties of een rondreis langs hotels, B&B's of vakantiewoningen. De keuze voor uw vakantie is aan u.Het Verenigd Koninkrijk versoepelt vanaf 10 juli 2020 de inreismogelijkheid.
Reizigers uit veel landen waaronder Nederland hoeven bij binnenkomst niet meer in quantaine. Of naar Schotalnd en Wales reizen voor buitenlandse toeristen wordt vrijgegeven is vooralsnog onduidelijk.
 Vraag een offerte aan voor uw reis na 10/7-2020.

De meeste rondreizen kunnen al ingeboekt worden
voor 2021, ook al zijn de (overtocht)prijzen nog niet geheel duidelijk. Gezien de meeste van onze specialisatie land veel ruimte hebben en 1,5 meter afstand niet moeilijk is te handhaven, zijn het uitermate geschikte land om op vakantie te gaan. Ziet u een mooie reis, vraag naar de mogelijkheden en maak een voorboeking.

U hebt bij het gespecialiseerde reisbureau Scanbritain de keuze uit veel soorten van rondreizen en vakanties in verschillende soorten van accommodaties. Van stacaravans, B&B's, Inns, hotels tot luxe kasteelhotels. De meeste rondreizen kunnen ingeboekt worden incl. een retourovertocht met uw eigen auto met DFDS Seaways van IJmuiden naar Newcastle en weer terug. Of via P&O-Ferries van Rotterdam Europoort naar Hull v.v. Uw reis incl. een overtocht is compleet en start en eindigt met een fijne luxe ferryovertocht. Profiteer daarvan. Flydrives zijn uiteraard ook mogelijk. En maak uw reis compleet met één of meerdere excursies tijdens uw rondreis. Vraag naar de mogelijkheden bij uw offerteaanvraag.
Wij zijn door Visit Scotland uitgeroepen tot gediplomeerd Schotlandspecialist, dus bij ons bent u voor uw rondreizen aan het juiste adres.


Terug naar andere rondreizen.   Terug naar home.