image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Uw rondreis in IJsland boekt u bij Scan Britain naar keuze per flydrive of per ferry (ook in de winterperiode zeer gewild en mogelijk). Altijd al gedroomd van IJsland, het land vol vulkanen. Pak nu uw kans en boek een mooie rondreis naar IJsland.


CORONA:

IJsland ontvangt vanaf 15 juni weer toeristen, Wij zijn dan ook verheugd dat wij de Expeditie Hurtigruten Cruise rondom IJsland vanaf 23/6 2020 weer kunnen aanbieden.

Vraag naar de mogelijkheid (en beperkingen), als u komende zomer graag op reis wilt.

Voor de andere rondreizen zijn wij aan het bekijken en overwegen of dat weer mogelijk is vanaf 1 juli 2020, afhankelijk van de gecontracteerde hotels, vluchtmogelijkheden en beslissingen van de IJslandse regering m.b.t. extra maatregelen.
Reizigers moeten uiterlijk op 15 juni 2020 de keuze krijgen tussen een quarantaine van twee weken of bij aankomst worden getest op het virus, of anderszins bewijzen dat ze vrij zijn van coronavirusinfectie. Exacte vereisten worden nog ontwikkeld, maar reizigers zullen waarschijnlijk de officiële traceerapp moeten downloaden en gebruiken die al in gebruik is bij 40% van de bevolking in IJsland. De app is ontwikkeld volgens de strengste privacynormen, waarbij locatiegegevens lokaal op het apparaat van de gebruiker zijn opgeslagen, tenzij ze worden vrijgegeven voor tracering in geval van een infectie.

We houden u op de hoogte van de mogelijkheden.

 

U voelt tijdens u auto rondreis op IJsland dat de aarde leeft. Scan Britain biedt een verscheidenheid aan rondreizen aan. U kunt kiezen voor een reis incl. een vliegticket en een huurauto naar keuze. Of boek uw vakantie met eigen auto met de Smyrilline vanuit Denemarken via de Faeröer Eilanden naar IJsland. Bezoek de Gullfoss watervallen, de Geysir, Strockur, Myvatn of maak een gletsjerwandeling. Beleef dit land vol vulkanen en mysterisch. Of u nu voor de zomer kiest of de winter, u zal er geen spijt van krijgen.

Terug naar andere rondreizen.   Terug naar home.