image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Onze rondreizen door Engeland zijn zeer afwisselend. Elk gebied in Groot Brittannië is anders dus zeer geschikt voor uw rondreis of heerlijke vakantie.

Engeland heeft vanaf 10 juli 2020 de inreismogelijkheid versoepeld.
Reizigers uit veel landen waaronder Nederland hoeven bij binnenkomst niet meer in quarantaine en het reisadvies is gewijzigd van oranje naar geel.. Vraag een offerte aan voor een fijne  rondreis voor koemnde periode.

De mooiste rondreizen in Engeland boekt u bij ScanBritain, het reisbureau voor al uw rondreizen. Of u nu de Cotswold, Kent, Cornwall, Peak District, Lake District of rond de Hadrian's Wall kiest, overal zult u genieten van de aparte Engelse sfeer. Scan Britain verzorgt in alle gebieden afwissende reizen in verschillende soorten van accommodaties. Van stacaravans, B&B's, Inns, hotels tot luxe kasteelhotels. De reis naar Engeland met de nachtferry's van P&O-Ferries Rotterdam Europoort-Hull of met DFDS Seaways van IJmuiden naar Newcastle zijn al een belevenis op zich. Gaat u naar het zuiden van Engeland, neem dan een korte overtocht via Calais-Dover of Duinkerken-Dover met DFDS Seaways.

Terug naar andere rondreizen.   Terug naar home.