image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Hoseasons accommodaties in Engeland

Engeland vakantieparken

Door geheel Engeland biedt Scan Britain uitstekende vakantiewoningen, lodges, cottages en stacaravans van Hoseasons aan. Scan Britain als agent van Hoseasons, biedt u de mogelijkheid al deze accommodaties voor u in te boeken. Deze accommodaties in Engeland zijn allen uitstekend ingericht. Veel parken liggen in een mooie, groene omgeving en een aantal in een toerische omgeving nabij stranden. Er zijn verschillende soorten parken, zoals rustige parkjes met een tiental lodges, maar ook grote parken met stacaravans, zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en waar er voor jong en oud genoeg te doen is op het gebied van sport, spel en entertainment. Op deze grotere parken vind u ook vaak goede zwembaden.

Buiten de selectie van aangeboden vakantiewoningen, hebben wij een lijst gemaakt met een aantal parken welke wij ook in Engeland kunnen worden geboekt.
Vraag ons om informatie, prijzen en beschikbare mogelijkheden in een door u gekozen park of gebied.
De meeste parken zijn op dit moment reeds voor 2017 in te boeken voor hetzelfde tarief als in 2016, dus doe daar uw voordeel mee. Er is dan volop keus en de accommodaties zijn aantrekkelijk geprijsd.

Soms zijn er korte termijn kortingen bij boeken, enkele weken voor aankomst.


Vraag per e-mail naar de prijs van het park van uw keuze. Vermeld wel de gewenste verblijfsperiode en het aantal mensen waarmee u reist. Wij zenden u dan binnen 24 uur bericht.


  • Info@scanbritain.nl
  • Terug naar andere vakantiewoningen in Engeland