image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Vakantiewoningen/Hotel Finland

Welkom in een lodge van Spa Resort Järvisydän 2019

  • Geniet van de natuur
  • Kies voor één van de luxe lodges
  • In de zomer kunt u genieten van het goede restaurant
  • In de winter kunt u schaatsen, ijsvissen, sneeuwscoteren enz.
  • luxe lodges, middeleeuws ingericht met veel hout en steen.

Geschiedenis van Jarvisydän

Al in 1658 zijn de eerste leden van de familie Heiskanen begonnen reizigers op te vangen in de omgeving van Porosalmi en het merengebied Saimaa. In die tijd had de Tsaar van Rusland en de koning van Zweden een afspraak over een ijsweg tussen Finland en Rusland. Verder werd er afgesproken, dat er elke 30 km een voederplaats voor paarden moest zijn en een overnachtingsmogelijkheid. Porosalmi was één van die plaatsen. Hotel & Spa Resort Järvisydän is gelegen in the oosten van Finland, bij Lake Saimaa op ongeveer gelijke afstand van de steden Savonlinna en Varkaus. Het gehele jaar door worden er allerlei activiteiten vanuit het park georganiseerd. Van boottochtjes, vistripjes in de zomer tot sneeuwscootertochten, ijsvissen en schaatstochten in de winter.
Zodra het mogelijk is wordt er een schaatsbaan geveegd tussen Jarvisydän en Oravi aan de andere kant van het meer.
In de maanden februari en maart is er een grote mate van zekerheid dat de baan volledig berijdbaar is.

Lodges & Villa's

De Hillside Villa’s van Hotel & Spa Resort Järvisydän zijn gebouwd in de jaren 2008-2009. De Villa’s hebben een hoge standaard, zowel geschikt voor families als voor business.
Alle 8 villa’s hebben 5 x een 2-pers.kamers met eigen douche en toilet. Je kunt de gehele villa boeken (voor meerdere families of een kleine groep met vrienden)..

De Hillside Villa's hebben 2 slaapkamers boven met 2 bedden en 3 slaapkamers beneden met 2 bedden. In het openbare gedeelte van de valla's is een huiskamer en keuken, sauna, badkamer, toilet en terras.
De Villa's hebben keukengerei voor 10 personen en andere keukenspullen als een electra oven, stove, magnetron, koffiezetapparaat, toaster, vaatwasser en wasmachine koelkast en vriekast. Er zijn 2 sofa's in de huiskamer, evenals een koffietafel, TV, karaoke-, CD- en DVD-speler, radio, openhaard en haardhout. Bed linnen and handdoeken zijn inclusief.
Honden: Niet toegestaan.
Roken: Niet roken in de villa’s.

Log Villa, gebouwd van hout, zijn naast elkaar gesitueerd , ongeveer 150 m vanaf het meer, het restaurant Piikatyttö, en de andere services van het holiday. Deze 3 Log Villas hebben twee slaapkamers en kunnen 6 mensen huisvesten. Elke log villa heeft een jacuzzi en 2 toilets. De Log Villa’s hebben een keuken, huiskamer, hal, 2 slaapkamers with 2 separate bedden, evenals een lounge area op de eerste verdieping met 2 bedden. Sauna, badkamer, 2 toiletten en een terras. De open keuken is volledig ingericht: keukengerei voor 6 personen, electra oven, magnetron, koffiezetapparaat, toaster, vriezer, vaatwasser. TV, radio, CD speler, open haard, haardhout. Douche, toilet, shampoo and zeep, haardroger. Separaat toilet met een wasmachine. Bed linnen and handdoeken zijn inclusief.
Honden: Niet toegestaan.
Roken: Niet roken in de villa’s.

De Lakeside Villa’s zijn gesitueerd aan de zelfde kant naast elkaar met een tussen ruimte van 50 meter. De afstand tot het restaurant Piikatyttö, de andere cottagesen verdere services van het Holiday Resort is ongeveer 300 meter. Lakeside Villa’s hebben hun eigen strand, kleine pier, jacuzzi en 2 sauna’s, één is electriesch binnen sauna en de ander is een buitensauna aan het meer gelegen met een houtkachel. De Lakeside Villa’s hebben 1 slaapkamer boven met 4 bedden, 2 slaapkamer beneden met een tweepersoonsbed. Villa’s heft ook een huiskamer, keuken, sauna, badkamer, 2 x toilet, terras, open haard en een houtgestookte sauna aan het meer. De Lakeside Villa’s hebben een keuken, huiskamer, hal, 2 slaapkamers with 2 separate bedden, evenals een lounge area op de eerste verdieping met 2 bedden. Sauna, badkamer, 2 toiletten en een terras. De open keuken is volledig ingericht: keukengerei voor 10 personen, electra oven, magnetron, koffiezetapparaat, toaster, vriezer, vaatwasser. TV, radio, CD speler, open haard, haardhout. Douche, toilet, shampoo and zeep, haardroger. Separaat toilet met een wasmachine. Bed linnen and handdoeken zijn inclusief. Er is a grote sofa in de huiskamer, evenals een koffietafel, TV, CD- and DVD-speler, radio, openhaard, hardhout, armleunstoel. Bed linnen en handdoeken zijn inclusief.
Honden: Niet toegestaan.
 Roken: Niet roken in de villa’s.

Activiteiten: veel natuurbeleving en buitenactiviteiten.

Huurperiode cottages en villa's.:

In het hoogseizoen (1/6-2017 t/m 31/8-2017) alleen inboekbaar met een minimaal verblijf van een week met aankomst en vertrek op zaterdag. De weekprijs is 7 x de dagprijs.

 

 

Prijzen 2019

(vroeg boeken is aan te raden gezien de populariteit van deze accommodaties in Finland zelf)

Prijzen op aanvraag per nacht 2019  (veel verschillende woningen)
  Cottage Koivuranta Hillside Villa
(bij 4 persoenen)
Bij meer personen hoger in prijs
Log Villa Lakeside Villa
01/01-31/12 v.a. € 193 per cottage
p.n.
v.a. € 430 per villa p.n. v.a. € 199 per villa p.n. v.a. € 350 per villa p.n.

Bij ee nverblijf van 4, 5 of 7 nachten is de nachtprijs lager.
Prijs op aanvraag.
Her park is zeer geschikt voor een verblijf van meerdere nachen.

 

Reserverings- en verzendkosten per boeking € 27,00
of reeds berekend bij andere accommodatie.

Inbegrepen: elektriciteit, handdoeken en bedlinnen, eindschoonmaak.

Niet inbegrepen: theedoeken (zelf meenemen), babybedje gratis, hond gratis.

Aankomstmogelijkheden: in hotel dagelijks. In de villa's is in hoogseizoen (1/6 t/m 31/8) huren van zaterdag tot zaterdag. Overige periode minimaal verblijf 3 nachten.

Vroeg boeken is aan te raden.

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies voor het hotel of één van de villa's in Järvisydan en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.