image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Verblijf in Kampeerhutten in Noorwegen 2019:

Een populaire vakantie mogelijkheid is verblijf in de hytteferie, ook wel kampeerhutten genoemd, die meestal op campings staan. Het zijn envoudige accommodatie. Populair vooral omdat het een grote mate van vrijheid geeft, voordelig is en vergeleken met het trekken met een tent, toch comfortabel.

Wij bieden u dit jaar een uitgebreid aanbod o.a. in Noord Noorwegen, zodat we ook een huttentocht naar de Lofoten en de Noordkaap kunnen aanbieden. Een tevoren gereserveerde huttentocht betekent dat je niet elke dag opnieuw hoeft te plannen, maar zeker bent van de afgesproken hut. In veel plaatsen zijn er naast de eenvoudige kampeerhutten ook hutten met meer comfort ter beschikking. Op diverse campings zijn de laatste jaren iets grotere huizen met aparte slaapkamers, keukenuitrusting en douche en toilet gebouwd. De prijs van de hutten is erg wisselened, waardoor wij geen prijslijst kunnen presenteren.
Gaat de voorkeur uit naar: waar mogelijk iets meer comfort?, dan maken wij graag een passende offerte.

Laat ons per e-mail of boekingsformulier uw gewenste reisroute en wensen weten, zodat wij voor u een vrijblijvende prijsopgave kunnen samenstellen. (Minimaal verblijf op 3 verschillende plaatsen of in combinatie met andere accommodaties.)

De volgende kampeerhutten kunnen wij u aanbieden. (voor de  hutten geldt prijs op aanvraag):

 Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij losse vakantiewoningen/kampeerhutten bij Noorwegen voor Kampeerhutten en de gewenste datum en vermeld in het vak "Opmerkingen", de gewenste kampeerhutten. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.Wat neem je mee?

De normale kampeerspullen, slaapzak, onderlaken en eventueel kussen + kussensloop. De hutten zijn voorzien van 2-4 bedden (stapelbedden), tafel, stoelen of bank, een elektrische kooktoestel met 1-2 platen, elektrische verwarming, koelkast. Wil je alle dagen zelf koken dan kun je beter een extra kooktoestel meenemen. Op de camping is een sanitairgebouw met stromend water, douche en toilet en wasmachine. Vrijwel overal zijn muntmeters voor warm water.

Voor alle kampeerhutten geldt:
Inbegrepen: verblijf in kampeerhutten; indien mogelijk outebeschrijving.
Geen kinderkorting.

Niet Inbegrepen:
De binnenlandse ferry's in de route zijn ter plaatse te voldoen; de boottochten naar/van Noorwegen. Op verzoek reserveren wij uw gewenste ferry.

 Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij losse vakantiewoningen/kampeerhutten bij Noorwegen voor Kampeerhutten en de gewenste datum en vermeld in het vak "Opmerkingen", de gewenste kampeerhutten. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.