image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Hoseasons accommodaties in Groot Brittannië

Hoseasons vakantieparken

Door geheel Groot-Brittannië biedt Scan Britain uitstekende vakantiewoningen, lodges, cottages en stacaravans van Hoseasons aan. Scan Britain als agent van Hoseasons, biedt u de mogelijkheid al deze accommodaties voor u in te boeken. Deze accommodaties in Engeland, Schotland en Wales zijn allen uitstekend ingericht. De meeste parken liggen in een mooie, groene omgeving en een aantal liggen in een drukker vakantiegebied. Er zijn verschillende soorten parken, zoals rustige parkjes met een tiental lodges, waar u midden in de natuur verblijft, maar vaak ook grote parken met stacaravans, zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en waar er voor jong en oud genoeg te doen is op het gebied van sport, spel en entertainment. Op deze grotere parken vind u ook vaak goede zwembaden.

In een aantal rondreizen van Scan Britain verblijft u in accommodaties van Hoseasons, meestal in houten lodges en leuke vakantiewoningen. Een kleine selectie van accommodaties wordt eveneens op onze website aangeboden, maar let op!!!! dit is slechts een kleine selectie van wat mogelijk is.......
Vraag ons om informatie, prijzen en beschikbare mogelijkheden in een door u gekozen gebied.

Op dit moment zijn de prijzen ook zeer aantrekkelijk.
Ook zijn de aanbiedingen op dit moment voor 2017 in te boeken voor hetzelfde tarief als in 2016, dus doe daar uw voordeel mee. Er is dan volop keus en de accommodaties zijn aantrekkelijk geprijsd.

Informatie

U reist op eigen gelegenheid naar het door u gekozen accommostie(s). Uiteraard kunnen wij uw ferry naar Engeland of Schotland voor u regelen. Geniet van de fijne voorzieningen van de goede parken van Hoseasons en van de mooie  natuur in de omgeving. Reist u met uw kinderen, dan is het ook voor de kinderen genieten in het zwembad of het enternainment.

In het voor- en naseizoen zijn de accommodaties meestal te huur voor een midweek, weekend of week.

In het hoogseizoen worden de meeste accommodatie per week aangeboden startend op zaterdag.

Boeken of vraag inlichtingen via de link bij de rondreis of de vakantiewoning.
Of vraag inlichtingen per e-mail.