image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

image

Mooie flydrive rondreis naar de Noordkaap en Fins Lapland 2019

Een 15-daagse flydrive langs verschillende soorten kleinschalige accommodaties

Scan Britain biedt u hierbij de de meest aantrekkelijke reis aan door Lapland, Finnmark en de Noordkaap. U verblijft in exclusieve kleinschalige accommodaties, gerund door Finnen en Noren, waardoor u zich één zult voelen met de bevolking in het hoge noorden. Zij zullen u gedurende uw vakantie zowel het verleden als het heden laten beleven. Een bezoek aan de Noordkaap mag zeker niet ontbreken aan deze mooie reis.

 

 • In Ruka gratis gebruik van SUP-board of kano
 • In Gargia eenmaal gratis gebruik hottub en bezoek huskyfarm
 • Intree Noordkaap
 • Uitgebreide reisinformatie, wegenkaart en routebeschrijving
 • Wandeltips en -routes voor onderweg

 

Hoogtepunten

 • Lampivaara amenthistmijn
 • Oulanka National Park
 • Toendra omgeving van Nuorgam
 • Sautso canyon
 • Bezoek aan de Noordkaap
 • Pyhä-Luosta National Park


U reist na aankomst in Rovaniemi naar de Russische grens waar u 3 nachten nabij Ruka verblijft. Hier kunt u beren spotten, schitterende wandelingen maken in het Oulanka National Park bezoeken. U vervolgt u route naar Luosto waar u 2 nachten verblijft in de Silver Pine Cabins gevolgd door een verblijf bij Marjatta en Raimo op de toendra in Nuorgam voor 3 nachten. Na dit verblijf reist u via een prachtige tocht over de Finnmark hoogvlakte richting de Noordkaap.Intree Noordkaap, is inbegrepen in de reis. Na 2 nachten verblijf in het Scandic Hotel bij de Noordkaap, reist u door naar Gargia Fjellstue, waar Sølvi en Arnt, de hottub al hebben opgewarmd. In het oude Sami handelshuis eet u wat de pot schaft. Via de rendierboerderij van Torassieppi in West-Lapland komt u weer terug in Rovaniemi, vanwaar de terugvlucht (juni t/m september rechtstreeks) naar Nederland.


Vluchttijden Scandinavië zomer 2019

Er is geen tijdsverschil met Zweden. In Finland is het 1 uur later dan in Nederland en België. De lokale aankomst- en vertrektijden (onder voorbehoud van wijzigingen door Transavia) zijn als volgt:

Zomervluchten op woensdag met Transavia vanaf 12 juni t/m 18 september 2019

U vliegt in de zomer van 2018 heen via Skellefteå (in Noord Zweden) met vertrek vanaf Rotterdam naar Rovaniemi v.v. en terug rechtstreeks van Rovaniemi naar Rotterdam.

Rovaniemi vluchten

Heenreis Vluchtdata Vertrek Rotterdam Aankomst Rovaniemi
Woensdag 12 jun - 18 sep 07:45 uur 11:59 uur
  19 sep - 26 sep 07:30 uur 11:35 uur
       
Terugreis Vluchtdata Vertrek Rovaniemi Aankomst Rotterdam
Woensdag 19 jun - 4 sep 12:35 uur 15:40 uur
(tussenlanding Skellefteå)
  12 jun - en
11 sep 18 sep
12:30 uur 14:40 uur

 

 

Reisschema:

 • Dag 1: Vlucht naar Rovaniemi en rijden naar Ruka, ca 195 km,
  overnachting in Ruka.
 • Dag 2: Iisakki Village, overnachting in Ruka.
 • Dag 3: Bezoek Oulanka National Park
 • Dag 4: Rijden naar en overnachting in Luosta, ca 195 km
 • Dag 5: Wandeling naar de top van de Lampivaara,
  overnachting in Luosto
 • Dag 6 : Rijden naar Nuorgam, ca 410 km, overnachting in Nuorgam
 • Dag 7: Verken de toendra, overnachting in Nuorgam
 • Dag 8: Naar de Barentszee , Pasvik vallei of ga zalmvissen, overnachting in Nuorgam.g
 • Dag 9:  Overnachting nabij de Noordkaap, ca 400 km,
  overnachting in Honningsvåg
 • Dag 10: Bezoek Noordkaap en Gjesvær,
  overnachting in Honningsvåg
 • Dag 11: Mooie rit naar Alta, ca 235 km
  overnachting in Gargia.
 • Dag 12: Finmark Toendra en Sautso canyon, overnachting in Gargia.
 • Dag 13: Via Finnmark terug naar Finland, ca 310 km,
  overnachting in Torassieppi
 • Dag 14: Terug naar Rovaniemi, ca 215 km,
  overnachting in centrum van Rovaniemi
 • Dag 15: Terugreis naar Nederland

Terug naar rondreizen Finland

Terug naar rondreizen Noorwegen

Routebeschrijving (Rondreis van dag tot dag)

Dag 1 - Vliegen naar Rovaniemi in Fins Lapland

Met een vlucht van Rotterdam via Noord Zweden naar Rovaniemi met Transavia  komt u na ca. 3,5 uur in het begin  van de middag op de luchthaven van Rovaniemi aan. Na het ophalen van uw huurauto bij de luchthaven rijdt u naar Ruka, in het oosten van Lapland bij de Russische grens. U verblijft 3 nachten in een kamer in de Papin Talo Lodge, waar u zich heerlijk kan relaxen in de serre  en genieten van de Middernachtzon. Overnachting in Ruka.
Rijafstand luchthaven Rovaniemi – Ruka: ca. 195 km | ca. 2,5 uur

 

Dag 2 - Iisakki Village

Het is heerlijk wakker worden in Lisakki Village.  Geniet tijdens uw ontbijt van de zuivere lucht en oorverdovende stilte. Luister naar de bijzondere verhalen die bij elk gebouw horen.Lisakki Village is een reproductie van het centrum van het oude dorpje Rajala, aan de Russische kant van de grens. . Ooit was Finland ca. 20% groter in oppervlakte, totdat de Russen een groot gedeelte van de Oostgrens annexeerden. Op diverse plekken in Lapland en Karelie vindt u replica's van dorpjes of gebouwen die een paar kilometer verder in Rusland compleet verlaten zijn. Ondanks de weinige inwoners heeft dit gebied een ongelooflijk rijke historie! Ga varen op eenSUP board of een kano die (gratis) voor de deur liggen.

Een andere uitgesproken mogelijkheid welke u hier kan verwezelijken: Boek een excursie berenspotten en ga met een wildernisgids vanuit een schuilhut de bruine beer aanschouwen. Vraag er naar bij boeken. Overnachting in Ruka.

Dag 3 - Oulanka National Park?

Het Oulanka National Park, waarschijnlijk tot mooiste natuurpark van Europa. Wandel de Kiutaköngäs route (2km) en geniet langs de oevers van de Oulankajoki rivier van het landschap. U kunt ook de langere Könkään Keino dagroute (8km) door de bossen langs de Merenoja rivier volgen. . Overnachting in Ruka.

Dag 4 - Luosto

Na het ontbijt vertrekt u naar uw eigen ‘kelo bungalow’. Twee nachten verblijft u in de Silver Pine Cabin, opgebouwd uit boomstammen en de luxe van een privé sauna, gelegen bij het National Park Pyhä-Luosto. Overnachting in Luosto.
Rijafstand Ruka - Luosto: ca. 195 km | ca. 2,5 uur

Dag 5 - Wandeling naar de top van de Lampivaara?

U ontbijt in Hotel Luostotunturi. Maak een wandeling naar de top van de Lampivaara en bezoek op de top de enige in Europa operationele amethistmijn. Vind hier uw mooie paarse geluksteen.  Maar alleen voor het uitzicht is deze wandeling al de moeite waard. Overnachting in Luosto.

Dag 6 - U reist noordelijker. De vegetatie verandert

U start uw reis naar het meest noordelijke plaatsje van Finland en de EU: Nuorgam. Langzaam veranert het landschap.. De Taiga bossen worden struiken, mossen en natuurlijk rendieren. Een mooie rit, met  veel mogelijkheden om te picknicken. En vergeet het Sami Siida museum in Inariniet te bezoeken, waar u veel leert over de Sami cultuur. In Nuorgam hetenr Marjatta en Raimo u welkom. De sauna staat al voorverwarmd voor u klaar en uit de keuken komen uitnodigende geuren. U kunt ter plaatse een diner gebruiken.(reserveren).
Rijafstand Luosto - Nuorgam: ca. 410 km | ca. 5 uur

Dag 7 - Geniet van de toendra

Wordt wakker aan de oever van de Teno zalmrivier en ga na het ontbijt de toendra verkennen. Maak een mooie wandeling en geniet van de arctische wildernis. Ga met een gids op pad. Op uw verzoek zal hij voor u boven open vuur een wildernis lunch bereiden en prachtige verhalen vertellen over de Lapse natuur en de rijke historie van dit gebied. Of ga  na het avondeten met een traditionele rivierboot de Teno rivier.
Overnachting in Nuorgam.

Dag 8 - Met de auto naar de Barentszee en Pasvik vallei

Ga vandaag met de auto op stap en volg de Teno rivier naar de Barentszzee. Bezoek het traditionele visdorpje Nesseby in de Varangerfjord in Noord-Noorwegen. Of rij door naar het magische Kirkenes en het Pasvik vallei. Of ga vanuit Nuorgam op zalmvissen in de Teno rivier.
Overnachting in Nuorgam.

Dag 9 - De Noordkaap

U reist vandaag richting Noordkaap. U kunt zelf kiezen voor een rit langs de noordelijke fjorden of de iets snellere zuidelijke route langs Karasjok. Beide routes zijn prachtig. U kunt ervoor kiezen om direct door te rijden naar de Noordkaap, zeker  als het weer helder is en de middernachtzon vol aan de horizon staat. Twee nachten verblijft u in deze wonderlijke lege wereld, vol met rendieren en reizigers uit de hele wereld. In de buurt van het plaatsje Honningvåg is een kamer voor u gereserveerd.
Overnachting in Honningsvåg.
Rijafstand Nuorgam - Noordkaap: ca. 400 km | ca. 5,5 uur

Dag 10 - Noordkaap en Gjesvær

Is het gisteravond niet gelukt om de Middernachtzon te zien bij de Noordkaap? Vandaag poging 2.  Het bezoek aan het nabijgelegen Gjesvær raden wij u zeker aan. Dit is letterlijk het einde van de wereld! Beleef hier de vogelsafari van uw leven.
Overnachting in Honningsvåg.

Dag 11 - Op de terugweg richting Alta

Na het ontbijt in uw ‘Noordkaap hotel’ is het tijd om af te reizen richting Gargia Fjellstue bij Alta. Een mooie route door het Finnmark binnenland, tot u bij de Altafjord aankomt. Nog een klein stukje voor u in de bergen bij Sølvi en Arnt aankomt. Dit guesthouse ademt de rijke historie die dit oude handelshuis voor Noren en Sami ooit had. Een klein museum herinnert de gasten er nog aan. In het bijgebouw staat uw kamer klaar. Meeeten is mogelijk met de simpele maar bijzonder lekkere gerechten; dus eten wat de pot schaft. In de avond krijgt u een introductie over Gargia. U wordt meegenomen naar de huskykennel, waar één van de beste ‘racehonden’ van Noorwegen zitten. Sølvi doet jaarlijks mee met de beroemde Finnmarkslopet, een huskyrace van vele honderden kilometers. In 2016 is zij als 11e geëindigd. Ook krijgt u informatie over de mooie wandelroutes die u kunt volgen.
Overnachting in Gargia.
Rijafstand Noordkaap - Gargia: ca. 235 km | ca. 3,5 uur

Dag 12 - Hoogteplateau en Sautso canyon

 Volg de weg tot u het hoogteplateau bereikt aan het begin van de beroemde Finnmark toendra plateau, die zich helemaal uitstrekt tot aan de Russische grens. Wandel tot u bij de prachtige Sautso canyon aankomt.
’Ontspan in de avond onder de Middernachtzon in een hot-tub. Er zijn twee hot-tubs worden elke avond worden opgewarmd (gratis samen met de andere reizigers).
Overnachting in Gargia.

Dag 13 - Via Finnmark terug naar Finland

Na het ontbijt staat u een erg diverse reis te wachten. U rijdt door de prachtige canyons bij Alta, met  rotsen en stroomversnellingen, totdat u Lapland bereikt. Ruige natuur met Sami nederzettingen. Geniet van een lunch in Kautokeino. U slaapt vanavond in Torassieppi, in een kamer in de natuur nabij een rendierfarm.
Overnachting in Torassieppi.
Rijafstand Gargia – Torassieppi: ca. 310 km | ca. 4 uur


Dag 14 - Het laatse deel van uw reis naar Rovaniemi

In het hoofdgebouw van Torassieppi gebruikt u het ontbijt. Reis op uw gemak terug naar Rovaniemi. Misschien wilt u als afscheid van uw reis nog raften in Harriniva of bezoek bij Rovaniemi het Arktikum museum of de Kerstman. U overnacht in een hotel in het centrum van Rovaniemi.
Rijafstand Torassieppi - Rovaniemi: ca. 215 km | ca. 3 uur

Dag 15 - Terugreis naar Nederland

Na het ontbijtbuffet levert u de huurauto in op luchthaven van Rovaniemi.U vliegt met een rechtstreekse vlucht aan het einde van de ochtend terug naar Nederland.
Rijafstand Rovaniemi – luchthaven Rovaniemi: ca. 8 km | ca. 10 min.

 

Het programma is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en zet- en drukfouten.

Accommodatie omschrijving

Overnachtingen

 • 3 nachten in een lodge in Ruka op basis van van logies & ontbijt*
 • 2 nachten in een bungalow in Luosto op basis van logies & ontbijt
 • 3 nachten in een guesthouse in Nuorgam op basis van logies & ontbijt
 • 2 nachten in een hotel nabij de Noordkaap op basis van logies & ontbijt
 • 2 nachten in een guesthouse in Gargia op basis van logies & ontbijt
 • 1 nacht in een lodge in Torassieppi op basis van logies & ontbijt
 • 1 nacht in een hotel in Rovaniemi op basis van logies & ontbijt

 

Papin Talo Lodge in Ruka

Sfeer

Heerlijke huiselijke sfeer van Papin Talo. Een plek waar u gegarandeerd helemaal tot rust komt.

Ligging

Papin Talo Lodge bevindt zich in het prachtige Iisakki Village gebied aan de oevers van het Rukajärvi meer, niet ver van de Russische grens. Papin Talo ligt op ca. 10 minuten rijden van Ruka, met verschillende nationaal parken op rijafstand.

Faciliteiten

Het priesterhuis Papin Talo is een typisch Fins, groot houten huis van 3 etages, modern ingericht op z'n Fins met mooie Lapse details.
Gezamenlijke woonkamer met zitjes en een grote keuken. Het ontbijt gebruikt u gezamenlijk met de andere gasten. Elektrische sauna naast het huis, waar u gebruik van kunt maken. Kleine locatie waar af en toe mensen komen om lekker te eten of activiteiten te ondernemen. Meestal erg rustig en u kunt er heerlijk wandelen. Gratis gebruik van de kano’s en SUP (standup paddling)-boards.

Lapland Silver Pine Cabins in Luosto

Sfeer

 

Bungalow in Lapland, midden in de natuur, van dikke boomstammen. Heerlijke wandelingen of mountainbike tochten in de omgeving of bezoek Amethistmijn of de Isokuru Canyon.

Ligging

In het kleine plaatsje Luosto, midden in het Nationaal Park Pyha - Luosto.

Faciliteiten

Bungalows, ca 38m2 groot, met een gecombineerde woon- en slaapkamer met open haard, tv, telefoon, draadloze internetverbinding en een minikeuken met magnetron, koffiezetapparaat, vaatwasser, koelkast, 2 kookpitten en een oven. De 4 slaapplaatsen bestaan uit 2 onder- en 2 bovenbedden, waarbij het onderbed extra breed is. Badkamer heeft een douche, toilet en sauna. In het nabijgelegen Hotel Luostotunturi kunt u in de ochtend gebruik maken van een uitgebreid Scandinavisch ontbijtbuffet.

Nuorgam Lodge in Nuorgam

Sfeer

U bent thuis bij Marjatta en Raímo en hun zoon Santerí,. Zij vetellen u graag alles over de schitterende natuur, de Sami cultuur en de mogelijkheden voor onvergetelijke uitstapjes. In het hoofdgebouw vind u de receptie, een kleine souvenirwinkel en het restaurant waar overheerlijke lokale gerechten met zorg voor u worden bereid. Aan de oever van de rivier is een zogenaamde Laavu, een kampvuurplek waar u worstjes kunt grillen of een drankje kunt drinken.

Ligging

In het kleine plaatsje Nuorgam, het meest noordelijke plaatsje in Finland en daarmee ook de Europese Unie! Nuorgam ligt aan de oevers van de Teno zalmrivier die u kunt volgen tot aan de Barentszee.

Faciliteiten

Kamers zijn recent gerenoveerd en alle verschillend in grootte en indeling. Faciliteiten in alle kamers identiek en zijn ze allemaal met zeer veel zorg en smaak ingericht. De 2-persoonskamers bevinden zich in aparte, deels vrijstaande, houten gebouwen. Ze beschikken over een kleine zithoek met een radio en televisie. Keukenhoek met een kookplaat, een koelkast en een magnetron. Koffie/thee faciliteiten (koffie, thee, honing en koekjes inbegrepen). Verder is er een aparte slaapkamer met twee aparte bedden of verblijft u in een studio en een badkamer met douche, toilet, föhn en sauna.

Scandic Hotel bij de Noordkaap

Sfeer

Reizigers uit alle windstreken komen hier samen om de laatste etappe naar de Noordkaap te volbrengen

Ligging

Op ca. een half uur rijden van de Noordkaap,in het plaatsje Honningsvåg. Dit is het belangrijkste laatste vertrekpunt voor reizigers die de Noordkaap willen bezoeken. Uw hotel bevindt op ca. 10 minuten rijden buiten het centrum van Honningsvåg, de richting van de Noordkaap. Het is het ideale rustpunt tijdens uw reis naar de Noordkaap.

Faciliteiten

Kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van een badkamer met douche en toilet. Uitgebreid Scandinavische ontbijtbuffet. Het hotel heeft gratis WiFi. U kunt uw auto gratis parkeren.

Gargia Fjellstue

Sfeer

Huiselijke, ongedwongen sfeer van Gargia Fjellstue. De lange historie van de fjellstue komt terug in het interieur van het hoofdgebouw.

Ligging

De fjellstue is gelegen aan een beek, omringd door bergen, ca. 25 km buiten Alta. Direct vanaf de fjellstue is een wandeling van ca. 3 km naar Gabofossen te maken, uit te breiden met 2 km extra naar het bergmeertje. Ideale plek voor wandelaars, natuurliefhebbers en rustzoekers!

Faciliteiten

In de fjellstue gratis internet, koffie en thee. De hot-tub is voor Voigt Travel reizigers gratis toegankelijk. Tijdens de speciale introductie ontvangt u tips over mooie routes in de prachtige natuur. De kamers zijn schoon, ruim en sfeervol.

Torassieppi Lodge

Sfeer

Proef de sfeer van de oorspronkelijke Sami cultuur en de traditie van de rendierhouderij. De rendierfarm Torassieppi was eeuwenlang in het bezit van één en dezelfde familie. De rendieren waren hun voornaamste bron van inkomsten. Tegenwoordig zijn de rendieren op en rondom het uitgestrekte gebied rond de farm er vooral voor het plezier van de gasten.

Ligging

De rendierboerderij ligt aan de rand van het Pallas-Yllästunturi Nationaal Park, aan de oever van het Torasjärvi meer. Ga zwemmen in het meer. Wandel direct vanuit uw kamer langs de rendieren in de richting van het Nationaal Park of neem een kano om van de rust en het natuurschoon te genieten.

Faciliteiten

De 2-persoonskamers, verdeeld over twee gebouwen en voorzien van een eigen ingang en badkamer met douche en toilet. In de kamer: mogelijkheid om koffie of thee te zetten. U kunt gebruik maken van recreatieve faciliteiten zoals de gratis sauna aan het meer, kano’s, roeiboten, fietsen of een nordic walking uitrusting. Het staat kosteloos tot uw beschikking tijdens uw verblijf. De voormalige rendierboerderij doet vandaag de dag dienst als museum over de rendierhouderij. In het kleine restaurant wordt elke morgen het ontbijt geserveerd. In de keuken van Torassieppi wordt veel gebruik gemaakt van lokale producten, zoals rendiervlees, vis, bessen, paddenstoelen, groente, fruit en Fins graan.

Scandic Hotel in Rovaniemi

Sfeer

De kamers van het Scandic Hotel in Rovaniemi bieden u een comfortabel verblijf, midden op de poolcirkel. Geniet van het ruime aanbod aan restaurantjes, bezoek het Arktikum museum of het Kerstmansdorp.

Ligging

Het hotel bevindt zich midden in Rovaniemi, het centrum van de ‘hoofdstad van Fins Lapland’.

Faciliteiten

Alle kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van tv, telefoon en een badkamer met douche en toilet. Het uitgebreide Scandinavische ontbijtbuffet gebruikt u in het restaurant van het hotel. De kamers hebben gratis Wifi. Thee- en koffiefaciliteiten op enkele kamers.. U kunt nabij het hotel uw auto tegen betaling parkeren. Kosten: ca. € 9 per dag.


Vervoer ter plaatse

Huurauto

Prijzen 2019

 

15-daagse flydrive Exclusief Noordkaap 2019 prijs pp
Vertrek tussen 20/06-2018 en 12/09-2019  
Vertrekdata met Transavia vluchten op woensdag Bij 2 personen
Woensdag 12 juni 2019 € 1985
Woensdag 19 juni 2019 € 2185
Woensdag 26 juni 2019 € 2175
Woensdag 3 juli 2019 € 1985
Woensdag 10 juli 2019 € 1985
Woensdag 17 juli 2019 € 2065
Woendag 24juli 2019 € 2175
Woensdag 31 juli 2019 € 2175
Woensdag 7 augustus 2019 € 2175
Woensdag 14 augustus 2019 € 2065
Woensdag 21 augustus 2019 € 1945
Woensdag 28 augustus 2019 € 1885
Woensdag 4 september 2019 € 1795

Reserveringskosten: € 27,00

 

Inbegrepen: wegenkaart, routebeschrijving en uitgebreiden reisinformatie

**Vluchten

U vliegt op woensdag tussen 12 juni en 4 september met Transavia zonder toeslag naar Rovaniemi.

Huurauto

Inbegrepen

 • Bij boeking van 2 personen: Cat. EDMR (Volkswagen Polo of gelijkwaardig)
 • Bij boeking van 3 personen: Cat. CDMR (Volkswagen Golf of gelijkwaardig)
 • Bij boeking van 4 personen: Cat. CWMR (Volkswagen Golf Stationwagon of gelijkwaardig)
 • Onbeperkt aantal kilometers
 • CDW (schadeverzekering) met een eigen risico van € 950 per schadegeval
 • THW (diefstalverzekering) met een eigen risico van € 950 per schadegeval
 • Plaatselijke belastingen
 • Afkoop tolgelden tot 60NOK per tolstation in Noorwegen

Niet inbegrepen

 • Brandstof
 • Extra bestuurder (eenmalig ca. € 25 per extra bestuurder)
 • Afkoop eigen risico voor zowel CDW als THW (ca. € 16 per dag)
 • Extra's als kinderzitjes (ca. € 31 per zitje) of navigatiesysteem (ca. € 15 per dag)
 • Toeslag bestuurders 19 t/m 24 jaar (eenmalig ca. € 25)
 • Eventuele tol- en parkeergelden

Extra's bij autohuur

Ter plaatse kunt u extra's aangeven als kinderzitjes, afkoop gehele eigen risico, GPS etc. Deze dient u ter plaatse af te rekenen.
 

Toeslag andere categorie huurauto

Tegen een toeslag kunt u kiezen voor een upgrade naar de volgende auto’s:

 • Volkswagen Golf of gelijkwaardig
 • Volkswagen Golf Stationwagon of gelijkwaardig
 • Volkswagen Touran stationwagon of gelijkwaardig
 • Volkswagen Minibus of gelijkwaardig

U kunt bij ScanBritain per e-mail een prijsopgave vragen.
 

Belangrijk bij huren auto

Minimum leeftijd is 19 jaar en minimaal 1 jaar in bezit van een geldig rijbewijs en een creditcard voor de borg. Het is niet mogelijk om de borg op een andere manier te voldoen.

 

Kinderkorting

Kinderen van 0 t/m 1 jaar betalen enkel een vaste reissom van € 50 per kind (wanneer geen extra bed is gewenst). In het algemeen geldt dat kinderen van 2 jaar en ouder voor een gereduceerd tarief kunnen reizen maar dit is helemaal afhankelijk van de samenstelling van de reis, om hoeveel kinderen het gaat en of er bijplaatsing van een extra bed mogelijk is. U kunt bij ScanBritain per e-mail om een exacte prijsopgave vragen.

 

Niet inbegrepen:

 • Parkeer- tol en entreegelden
 • Reis-en annuleringsverzekering

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Rondreis: 15-daagse mooie flydrive rondreis naar de Noordkaap en Fins Lapland. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.