image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Beren spotten in Oost Finland 2017

Te boeken vanaf mei t/m september.

Te boeken als aanvulling bij uw verblijf in hotel Kalevala of in te bouwen in een door uzelf samengestelde rondreis door Finland.

  • Ontmoet de Wilde Bruine Beren in hun natuurlijke leefomgeving
  • Onvergetelijke belevenis en voor fotografie liefhebbers
  • Verblijf in hotel Kalevala, gelegen aan prachtig meer

Ontmoet de Wilde Bruine Beren in hun natuurlijke leefomgeving, de "Wild Taiga". Het is een onvergetelijke belevenis en voor fotografie liefhebbers een het moment van hun leven om de beren te fotograferen.

Het Wild Taiga gebied is een uitgestrekt gebied met ongerepte wildernis, waar uitstekende “wildlife watching” en fotomogelijkheden wordt aangeboden.
Wij raden u aan: neem warme kleding mee, uw verrekijker, camera en wat te eten. Roken is gedurende de gehele periode en nacht verboden.

 

Programma

Beren spotten in Finland

Nu of nooit. Ga een nachtje beren spotten tijdens uw verblijf in een ruig natuurgebied, de Wild Taiga, vlakbij de Russische grens. U verblijft in een observatiecabin en wacht gedurende de nacht tot de beren verschijnen. De wilde bruine beer in het wild ontmoeten is een onvergetelijke ervaring. Voor fotografen een moment om de foto van hun leven te maken vanuit de comfortabele en veilige hut. Mogelijk ziet u ook nog een lynx, wolf, veelvraat of ander groot wild.

Prijs: € 220 p.p. (vanaf 8 jaar) in de periode 01/05 t/m 31/08.

Inbegrepen: 1 overnachting in een observatiehut, transfers van en naar Hotel Kalevala (ca. 50 minuten), snacks in de hut, gids, slaapzak, kussen en dekens.

Niet inbegrepen: drinken en eten (toegestaan zelf mee te nemen) en ontbijt bij terugkomst in Hotel Kalevala, vooraf te reserveren € 9 p.p.

Vertrek: maandag, dinsdag en vrijdag van ca. 16.00 uur tot 07.00 uur in de periode 01/05 t/m 31/08.

Extra info: Deze excursie is prima te combineren met een verblijf in Hotel Kalevala of als uitbreiding van uw rondreis.

Prijzen

Prijzen per persoon 2017
Beren spotten in Finland (nacht excursie) € 220

Reserveringskosten: € 27,00

Bijzonderheden: Alleen te boeken bij gelijktijdig boeken van hotel Kalevala in Kuhmo.

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij outdoorreizen 1 nacht Beren spotten Kalevala en geef in het tekstvak aan wanneer u in Hotel Kalevala wilt verblijven. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.