image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Thon Hotel Kautokeino in Kautokeino (Noors Lapland) 2018

Verblijf in het Thon Hotel Kautokeino en ervaar de Samische cultuur van dichtbij! Het hotel ligt in het idyllische stadje Kautokeino in de provincie Finnmark, Noors Lapland.

Het Thon Hotel Kautokeino is een modern hotel met 66 lichte kamers met tv, wifi en vrij uitzicht op het spectaculaire plateau van de Finnmarksvidda. Hot-tub, bar en restaurant met Sami specialiteiten als rendierbiefstuk en gerookte zalm. Een heerlijke plek om de bijzondere Middernachtzon te ervaren. Breng een bezoek aan Juhls Silver Gallery en maak een avondwandeling door het gezellige stadje.

 

  • Ervaar de Samische cultuur in Kautokeino
  • Volop activiteiten in Noors Lapland
  • Heerlijk specialiteitenrestaurant

 

Prijs 2018

prijzen per persoon in 2-pers.kamer per nacht 2018 incl. ontbijt
01/05-30/09 vanaf € 67 per nacht

Reserverings- en verzendkosten per boeking € 27,00
of reeds berekend bij andere accommodatie.

Houdt u er rekening mee dat de prijs in het hoogseizoen hoger kan zijn. Het kan ook zijn dat de prijs lager wordt als u meerdere nachten verblijft. Wilt u weten wat de juiste prijs is in de door u gewenste periode? Vraag de juiste prijs op via het offerte/boekingsformulier voor de door u gewenste periode.

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Hotels voor het Dalen Hotel in Dalen en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.