image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Scandic Hotel Karasjok in (Noors Lapland) 2018

Het Scandic Karasjok Hotel ligt naast het Sapmi Park in Finnmark, Noors Lapland. Het is een modern hotel met 56 comfortabele kamers met douche/toilet,  gedecoreerd in Sami stijl. De kamers beschikken over televisie en wifi.

Er is een gezellige bar en lounge met open haard. Sportievelingen kunnen gebruiken maken van de fitnessruimte en de warmte opzoeken van de sauna. In het ‘Storgammen’ restaurant worden traditionele Sami-gerechten geserveerd. Tijdens uw verblijf in Scandic Karasjok Hotel kunt u een bezoek brengen aan het Sapmi Park met Magical Theatre of het Sami Parlement. Lakselv luchthaven ligt op 70 km afstand.

  • Modern hotel in Noors Lapland
  • Comfortabele kamers in Sami-stijl
  • Gezellige bar en lounge met open haard

 

Prijs 2018

prijzen per persoon in 2-pers.kamer per nacht 2018 incl. ontbijt
01/05-30/09 vanaf € 67 per nacht

Reserverings- en verzendkosten per boeking € 27,00
of reeds berekend bij andere accommodatie.

Houdt u er rekening mee dat de prijs in het hoogseizoen hoger kan zijn. Het kan ook zijn dat de prijs lager wordt als u meerdere nachten verblijft. Wilt u weten wat de juiste prijs is in de door u gewenste periode? Vraag de juiste prijs op via het offerte/boekingsformulier voor de door u gewenste periode.

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Hotels voor het Scandic Hotel Karasjok in Karasjok en vermeld de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.