image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Quality Hotel Skifer in Oppdal 2018

  • Modern hotel in centrum Oppdal
  • Geschikt voor bezoek Dovrefjell National Park
  • Goede excursie mogelijkheden in de omgeving
  • Kijk uit naar de muskusossen

 

.

In het centrum van Oppdal, ten zuiden van Trondheim ligt het Quality Hotel Skifer omringd door het indrukwekkende Dovrefjell en Trollheimen nationaal park. Het VVV van Oppdal organiseert allerlei excursies in de omgeving zoals een avontuurlijke muskusos – en elanden safari, raften en bergwandelingen met gids. Het Quality Hotel Skifer is een modern hotel met 177 comfortabele kamers d/t met tv en wifi. Vanuit het hotel en de kamers heeft u een mooi uitzicht op de omgeving. Er is een sfeervol restaurant met goede maaltijden naar Noorse traditie, wijnkelder en een wellness afdeling met fitnessruimte. Het treinstation ligt op slechts 300 meter afstand.

Prijs 2018

prijzen per persoon in 2-pers.kamer per nacht 2018 incl. ontbijt
01/05-31/09 vanaf € 56 per nacht

Reserverings- en verzendkosten per boeking € 27,00
of reeds berekend bij andere accommodatie.

 

Vraag de juiste prijs op via het offerte/boekingsformulier voor de door u gewenste periode. Houdt u er rekening mee dat de prijs in het hoogseizoen hoger kan zijn. Het kan ook zijn dat de prijs lager wordt als u meerdere nachten verblijft

 

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Hotels voor het Quality Hotel Skifer in Oppdal en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.