image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Dalen Hotel in Dalen (Telemark) 2018

Het sfeervolle Dalen Hotel in de regio Telemark lijkt zowel van buiten als binnen op een prachtig kastee. Het van oorsprong houten paleis is gebouwd in 1894 en heeft zijn charme behouden sinds de tijd dat de royalty’s dit hotel bezochten. Combineer een verblijf in dit romantische hotel met een cruise over het Telemark kanaal. Speel croquet in de tuin, huur een roeiboot of geniet van de optionele wellness.

Het hotel beschikt over een uitstekend restaurant en heeft alle ingrediënten voor een perfect verblijf. Er zijn in totaal 42 kamers, waaronder ook familiekamers, luxe kamers en suites. Naast het hotel is er gratis parkeergelegenheid en gasten kunnen gratis gebruik maken van wifi.

 

  • Sfeervol en historisch hotel in Telemark
  • Uitstekend restaurant
  • Wellness-afdeling in het hotel
  • Hoteltuin met zitgelegenheid
  • Parkeergelegenheid bij het hotel
  • Excursie Telemarkkanaal

 

Prijs 2018

prijzen per persoon in 2-pers.kamer per nacht 2018 incl. ontbijt
01/05-30/09 vanaf € 137 per nacht

Reserverings- en verzendkosten per boeking € 27,00
of reeds berekend bij andere accommodatie.

 

Houdt u er rekening mee dat de prijs in het hoogseizoen hoger kan zijn. Het kan ook zijn dat de prijs lager wordt als u meerdere nachten verblijft. Wilt u weten wat de juiste prijs is in de door u gewenste periode? Vraag de juiste prijs op via het offerte/boekingsformulier voor de door u gewenste periode.

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Hotels voor het Dalen Hotel in Dalen en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.