image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Narfastaðir Farmhouse*** omgeving Myvatn 2019

Ideaal te gebruiken tijdens uw rondreis in IJsland.

  • Nabij Myvatn en Husevik in Noord IJsland
  • Farmhouse hotel met verschillende kamers
  • Uitstekende lokale keuken

Een Farmhouse hotel centraal gelegen in de Þingeyjarsveit regio in noordwest IJsland, in de valley Reykjadalur, op een kwartier rijden van Myvatn. Goede wandelmogelijkheden in de omgeving in bergachtig gebied en centraal gelegen voor bezoek aan de highlights in de omgeving, zoals de Godafoss Watervall (18 km), Lake Myvatn (21 km), walvissafari vanuit Husevik (45 km).

Ligging: ca. 21 km vanaf Myvatn en 45 km vanaf Husevik.

Faciliteiten en kamers: Het voormalig farmhouse, gebouwd in de 20e eeuw, bestaat uit 2 gebouwen en is nu een fijn guesthouse. Er zijn 29 en-suite kamers en 14 kamers die een badkamer delen en allen verschillend. Alle kamers hebben tv, gratis wifi, en er is een publike computer. Hot tube beschikbaar bij beide huizen , een zitkamer en kleine bar in het hoofdgebouw. In de zomer (juni, juli en augustuis) wordt een uitgebreid dinerbuffet geserveerd. Koffie en thee de gehele dag gratis verkrijgbaar. en gratis parkeergelegenheid.

Prijzen

prijzen per persoon in 2-pers.kamer per nacht 2019 incl. ontbijt
01/05 t/m 30/9 kamer ZONDER facilieteiten v.a. € 99
01/05-30/09 kamer MET faciliteiten v.a. € 142
Prijs 1-pers.kamer of 3- 4- pers.kamer op aanvraag

Prijzen alleen van toepassing in combinatie met een vlucht naar IJsland, een ferryovertocht met Smyril Line  of verwerkt in een rondreis op IJsland.

Reserverings- en verzendkosten per boeking € 27,00
of reeds berekend bij andere accommodatie.

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Hotels voor het  Narfastaðir Farmhouse nabij Myvatn en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.