image image image
image

Reisbureau voor reizen naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Farmhouses 2019
(Slapen op boerderijen, Guesthouses of hotels in IJsland)

IJsland is een land met veel natuurschoon. Geisers, gletsjers, gigantische watervallen en de hete bronnen om maar wat te noemen. Verblijf in een Farmhouse, Guesthouse of kleinschalig hotel in combinatie met een flydrive biedt u de onvergetelijke vakantie voor de individualist.U vind Farmhouses, Guesthouses en hotels langs de gehele ringweg rond IJsland, behalve in of nabij Reykjavik en Keflavik.

Wij bieden een ruime keus aan, waarmee wij voor u een rondreis kunnen samenstellen. Wij bieden kamers met eigen bad en/of douche en toilet of kamers zonder faciliteiten. Sommige farmhouses, guesthouses of hotels bieden beide mogelijkheden.

De accommodaties zijn per nacht te boeken, echter dienen er in totaal minimaal 3 nachten te worden geboekt. De keuze in welke accommodatie u wenst te verblijven is aan u en zijn op basis van logies met ontbijt. In de Farmhouses, Guesthouses en hotels bestaat het diner meestal uit een buffet, samengesteld uit plaatselijke verse producten. (Soep vooraf en/of ander voorgerecht, vlees, vis en groente en nagerecht meestal zelf gebakken taart, pudding of vruchten).

U dient de reisroute vooraf en in één keer te reserveren.

U bepaalt zelf vooraf de reisroute en de lengte van uw verblijf in het door u gekozen plaatsen. Aankomst elke dag mogelijk.

Diverse categorieën

Bij de IJslandse farmhouse B&B's en Guesthouses verblijft u vaak bij een lokale familie in hun boerderij of guesthouse en kunt u genieten van hun gastvrijheid, een goed ontbijt en een authentieke overnachtingplaats. De B&B's zijn onderverdeeld in vier verschillende categorieën:

CAT. 1: twee-persoonskamers met opgemaakte bedden. U beschikt over een gemeenschappelijke sanitaire ruimte (douche/wc) op de gang.

CAT. 2: twee-persoonskamers met opgemaakte bedden en een wastafel. Ook hier beschikt u over een gemeenschappelijke sanitaire ruimte (douche/wc) op de gang.

CAT. 3: twee-persoonskamers met opgemaakte bedden en privé-sanitair. (eigen badkamer met douche en toilet).

CAT. 4: een aantal boerderijen bieden kamers die, bovenop het comfort van cat. 3, eveneens met TV en radio zijn uitgerust of het zijn countryhotels.

Familiekamers: op de meeste overnachtingsplaatsen kan er in een twee-persoonskamer een extra bed worden bijgeplaatst. Kinderen (2 t/m 11 jaar) die de kamer van de ouders delen krijgen 50% korting. Alle categorieën zijn steeds gebaseerd op logies en ontbijt.

Ook cottages zijn op verschillende plaatsen mogelijk.

Pre-booked

U hebt de keuze uit kamers cat. 1, 2, 3 of 4. Tijdens de zomermaanden is reserveren voor vertrek aanbevolen en alle overnachtingsplaatsen worden dan ook door ons gereserveerd. U geeft de plaats aan, waar u wilt verblijven en wij zoeken en boeken uw accommodtie in een straal van 50 km binnen de door u genoemde plaats. Uiteraard letten wij goed op de route welke u gaat volgen. In bepaalde gebieden zijn er immers weinig boerderijen en de beschikbare plaatsen zijn snel volgeboekt.

Prijzen

prijzen per persoon in 2-pers.kamer per nacht  incl. ontbijt 2019
01/06-15/09 2 pers kamer Toeslag 1 pers.
Cat. 1 €  aanvraag € op aanvraag
Cat. 2 € op aanvraag € op aanvraag
Cat. 3 € op aanvraag € op aanvraag
Cat. 4 €op aanvraag € op aanvraag

Toeslagen: enkele accommodaties berekenen een toeslag. Toeslag op aanvraag variërend tussen de euro 7 en euro 32 p.p.p.n. voor een 2-pers.kamer en ca euro 2 t/m euro 99 p.p. voor een 1-pers.kamer.

Inbegrepen: verblijf in een 2-pk met of zonder bad en/of douche en toilet, op basis van logies en ontbijt.

Aankomstmogelijkheden: dagelijks.

Kindertarieven: 2 t/m 11 jaar 50%.

Minimum verblijf: 1 nacht per locatie.

Reserverings- en verzendkosten per boeking € 27,00
of reeds berekend bij andere accommodatie.

Boeken

Wij helpen u graag bij de samenstelling van uw reis. Laat ons per email weten wat uw wensen zijn (in welke omgeving u wilt verblijven). Wij zenden u dan een voorstel. Of wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Hotels voor welke farmhouses u wilt boeken en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.